Gi vindusvask i gave til ansatte

Koronapandemiens andre bølge tvinger mange av oss tilbake til hjemmekontoret. Flere er allerede lei av å sitte hjemme, og med mørketid og minusgrader utenfor vinduene trues vår mentale helse. Hva kan du som arbeidsgiver gjøre for dine ansatte med hjemmekontor? Vårt forslag er å gi dine ansatte en vindusvask i gave.

Hjemmekontor påvirker psyken

Hvordan har medarbeideren din det på hjemmekontor under koronapandemien? Arbeidsdagen blir fort treg og kjedelig når man jobber hjemmefra over lengre tid, men dette skal ikke føre til plager, skader og sykdom – verken fysisk eller psykisk.

Studier gjennomført viser at en betydelig andel ansatte med hjemmekontor opplever større psykologisk stress enn de som jobber på sin vanlige arbeidsplass.

Tilrettelegging og oppfølging av ansatte med hjemmekontor er derfor ekstra viktig i den situasjonen vi befinner oss i nå, slik at vi kan forebygge sykdom og skade samt opprettholde produktiviteten. Så hva kan du som arbeidsgiver gjøre for dine ansatte i denne tiden?

Vindusvask i gave fra arbeidsgiver til ansatte

Selv om situasjonen med hjemmekontor grunnet COVID-19 er midlertidig, så vet vi ikke hvor lenge den vil vare. Noen har kanskje et eget kontorrom mens andre er nødt til å ha hjemmekontor i stuen, på soverommet eller fra kjøkkenbordet. Uansett hvor man sitter når man jobber hjemmefra, kan det til tider være vanskelig å finne motivasjon.

Som arbeidsgiver har du ansvar for å tilrettelegge hjemmekontor slik at både ergonomiske og psykososiale forhold ivaretas, og en god dialog med ansatte er viktig. Men å gjøre det lille ekstra kan også ha en stor innvirkning på dine ansattes helse.

Hva med å gi bort en vindusvask i gave slik at dine ansatte kan få glede av litt dagslys og god utsikt gjennom rene vinduer på hjemmekontoret?

Både dagslys og hyggelige omgivelser er godt for psyken, men når den lave vintersolen skinner, blir skitne vinduer ekstra synlige. Travle dager der jobb hjemmefra sjongleres med et travelt familie- eller sosialliv, byr ikke akkurat på å finne frem vindusvasken. En vinduspuss er derfor et godt forslag til en gave alle ansatte kan ha bruk for – tiden spart kan de bruke til mer hyggelige ting enn å vaske.

Kontakt oss for å glede dine ansatte med vinduspuss

Med rene vinduer kan dine ansatte slappe av og nyte god utsikt på hjemmekontoret, som er godt for både sjel og sinn. Vi i Ren Service har to ulike tilbud – en pris for leilighet og en for enebolig.

Kontakt oss på 22 06 06 00 for et uforpliktende tilbud på vindusvask i gave til dine ansatte!