Send oss en melding i skjemaet til høyre om hva slags gulv du ønsker å få rehabilitert eller slipt

Hjem » Gulvbehandling » Behandling tregulv

Gulvsliping

Et tregulv skal være sterkt nok til å motstå daglig slitasje, men likevel gi deg ”følelsen av tre”. Vi har spesialisert oss på skånsom gulvsliping, som gjør at du oppnår denne balansen.

Send oss en melding i skjemaet til høyre om hva slags gulv du ønsker å få rehabilitert eller slipt, så tar vi kontakt med et hyggelig pristilbud.

Få et slitesterkt og behagelig tregulv

Selv om du ønsker et slitesterkt gulv skal det fortsatt se ut som et tregulv! Riktig vedlikehold og behandling av tregulv er det som skal til for å nå dette målet.

Gulvet skal kunne motstå både partikler og væsker uten at det blir skjemmende flekker. For å unngå direkte slitasje på tregulvet må det ha et slitesjikt som kan fornyes, samtidig som det ser tiltalende ut.

» Ren Service AS benytter PUR overflatebehandling av tregulv.

Sliping av parkett

Det kan være nødvendig å utføre parkettsliping for å jevne det ut og få tilbake det klassiske tregulv-utseendet etter slitasje. Ren Service AS er en totalleverandør av tjenester innen gulvbehandling, og kan stå for parkettsliping i Oslo og omegn.

Vi utfører både sliping og vedlikehold av tregulvet ditt – det sparer du penger på.

Gulvsliping pris

Prisen på gulvsliping avhenger av antall kvadratmeter som skal behandles, gulvets tilstand og hvorvidt det er snakk om en full rehabilitering. I våre tilbud tar vi også høyde for kostnadene vi har i forbindelse med å få på plass nødvendig utstyr, samt reisevei til og fra arbeidsplass.

Kontakt oss via skjemaet øverst til høyre på skjermen eller ring oss, så finner vi ut av hvilken type behandling av tregulv du har behov for – etterfulgt av et uforpliktende pristilbud.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon