Pressemelding – Ren Service AS er blitt PHM Partner

Kjære ansatte, kunder og leverandører
Jeg har lyst å informere om at PHM Norge AS har inngått en avtale med Ren Service Holding AS om kjøp av alle aksjer i Ren Service AS.

Partene startet dialogen våren 2022 for å se på mulighetene for samarbeid og eierskap, og med mål om å skape merverdier for kunder og ansatte.

– Dette blir en merkedag i historien for alle parter i transaksjonen hvor man nå tilfører kompetanse, kapital og skaper flere forretningsmuligheter, sier representantene for partene.

PHM Group er en nordisk leverandør av eiendomstjenester og har en omsetning på ca. 4,6 Mrd NOK. PHM Group består av de beste lokale selskaper, som deler de samme verdiene og motivene: entreprenørskap, pålitelighet og ansvarlig måte å jobbe på. PHM Groups mener at det eneste som er bedre enn lokal service er lokal service med store ressurser. Med PHM trenger du ikke velge mellom din velkjente lokale gründer eller en stor nordisk leverandør. Hos oss får du begge deler.

Denne filosofien er noe som tiltalte oss i Ren Service AS veldig godt, da dette betyr at alt er akkurat som før. Alle ansatte, ledelsen og navnet Ren Service AS består og skal bare videreutvikles slik vi kan bli en enda bedre leverandør og bedrift.

Hvis dere ønsker kontakt med meg eller har noen spørsmål til ovennevnte følger her min kontaktinformasjon:
Ren Service AS,
Alfasett 1. Industrivei 4, 0668 Oslo
Sentralbord: 22 06 06 00
Direktenr. 41 18 41 41
th@renservice.no

Vi vil samtidig nå få mulighet til å tilby dere enda flere tjenester i tråd med at vi vil ha mer kapasitet og kompetanse samlet på et sted. Gå gjerne inn på våre hjemmesider:
www.renservice.no – www.phmgroup.com

Hvis det er noen spørsmål så ta gjerne kontakt!

Med vennlig hilsen
Ren Service AS

Thorkild Henningsen
Daglig leder