Tiltak mot Corona

Vær trygg når du starter på jobb

Samfunnet åpner mer og mer opp, og det er vi glad for. Men det krever mer av oss når mange snart er tilbake i jobb etter ferien. Så hvilke tiltak bør du ta for å ivareta din sikkerhet?

NHO har laget en informativ brosjyre som kort forteller hvordan du kan gjøre for at kontoret skal være en trygg plass. Du kan laste den ned her og du trenger ikke legge igjen noen e-post eller tlf nr for å få rapporten.

Desinfisering har kommet for å bli

I tillegg til god håndhygiene er desinfeksjon noe som har blitt en påkrevd del av vår hverdag. Det er ikke mulig for en renholder som er innom 1-2 ganger i uken å holde kontoret smittefritt, her kreves det egeninnsats.

Her er noen enkle tiltak du kan gjøre:

  • En dispenser som er plassert rett på innsiden av inngangsdøren
  • Produkter for å rengjøre berøringsflater som f.eks dørhåndtak, dørblad, spisebord, lysbrytere, kaffemaskin, oppvaskmaskin bør hver eneste dag.
  • Ditt arbeidsområde som f.eks mobiltelefon, PC-skjerm, tastatur, dørhåndtak, dørblad og karmer, skrivebord bør desinfiseres flere ganger hver eneste dag.

Sertifisert Corona desinfisering UTEN alkohol

Alkoholbasert desinfisering oppleves av mange som tøft for hendene, og det sliter i tillegg veldig på overflater. Ren Service AS kan levere desinfeksjon UTEN alkohol og med sertifisering for Covid 19 som løser de problemene.

  • Berøringsfrie dispensere for inkl refill
  • Desinfisering til overflater
  • Hånddesinfeksjon til personlig bruk.

Vi har en unik kompetanse

Lavendel Hygiene AS er et datterselskap av Ren Service AS som kun jobber med løsninger for smitte mot næringsmiddelindustrien og sykehus. Så vi har en kompetanse som få andre kan vise til og som kommer deg tilgode.

Kontakt oss på 22 06 06 00 eller post@renservice.no for kartlegging av hygieneløsninger som passer deg.