To typer anti-graffiti

En permanent beskyttelse og en engangsbeskyttelse. Begge løsninger lar deg enkelt fjerne graffiti med varmt vann og en høytrykkspyler, men de er beregnet til forskjellige typer underlag.

Løsningen for engangs-beskyttelse går under navnet On-Off anti-graffiti-beskyttelse. Den blir vasket av sammen med graffitien.

Har du graffiti du ønsker fjernet, eller ønsker du å sikre bygningsmassen? Vi stiller til en gratis befaring slik at vi sammen kan finne ut hvilken type anti-graffiti som passer for ditt bygg.

graffiti lastebil
anti-graffiti

Beskyttelsen av graffiti er ikke kjemisk bundet til overflaten

Noe av det meste fascinerende med anti-graffiti er at det beskyttende laget ikke er kjemisk festet til overflaten. Isteden er det fysiske krefter som limer malingen fast. De som er spesielt opptatt av tekniske detaljer kan lese mer om van der Waals-kraften i Wikipedia.

Rent praktisk betyr det at den vannbaserte beskyttelsen kan skylles bort med varmt vann, mens den permanente hinnen gjør det umulig for graffiti spray maling å feste seg til veggen.

Miljøvennlig graffitibeskyttelse

leverandør har lagt vekt på å forske fram effektive og miljøvennlige midler i deres graffitibeskyttelse. Disse kan derfor brukes til beskyttelse av alt av bygninger, broer, offentlige kunstverk og monumenter. Ikke bare fordi den lett kan spyles av, men også fordi den skåner miljøet.

Omfattende tester og dokumentasjon gjør faktisk også at disse midlene er godkjent av Riksantikvaren til bruk på vernede bygninger og skulpturer!

Usynlig beskyttelse for ulike materialer

Etter at anti-graffiti er påført og tørket, vil overflaten se helt naturlig ut. Det vil ikke være mulig å se at den ligger på, og det blir ingen synlige merker. Dermed bevarer fasaden fortsatt det utseende som var tiltenkt av arkitekten.

Vår antigraffiti behandling kan trygt anvendes på:

  • Betong
  • Murstein
  • Gipsvegger
  • Naturstein
  • Metall
  • Plast
  • Keramikk
  • Leca-blokker

Kontakt oss om anti-graffiti

Ren Service AS sitter på fagkunnskapen og erfaringen som kreves for å beskytte ditt bygg, dine monumenter eller andre verdifulle objekter utendørs mot skjemmende graffiti. Kontakt for en prat om anti-graffiti, og vi avtaler tid for en gratis befaring.