Fasadevask

Ren Service AS utfører fasadevask primært for blokker og næringsbygg. Men vi utfører også utvendig husvask, som egner seg bedre for rekkehus og frittstående boliger.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Fasadevask Oslo sine bygg skinner av

Sur nedbør, forurensning, støv, smuss, sopp og alger er et stort problem på alle fasader i dag. Jo lenger de får erodere, desto raskere må man skifte ut fasaden – for ikke å nevne at det blir vanskeligere blir det å fjerne forurensing om den får god tid til å feste seg.

Vedlikeholdskostnadene vil derfor bli høyere jo lenger man venter med fasadevask. 

Men en ren fasade gir selvfølgelig også mye mer innbydende bygg, som videoen her viser.

Ren Service AS utfører fasadevask primært for blokker og næringsbygg. Men vi utfører også utvendig husvask, som egner seg bedre for rekkehus og frittstående boliger.

I tillegg til fasadevask Oslo sine bygg glinser av, utfører vi også vask av fasade for bygg og eneboliger i Akershus/Viken området. Det er vare å ringe oss på telefon 22 06 06 00.

Fasaderengjøring som fjerner sopp og grønske

Med de siste årenes milde vintre har vekstbetingelsene for sopp og grønske på fasader blitt gode. Skitt og smuss på fasaden ødelegger ikke bare malingsfilmen, den gir også grobunn for grønske og svertesopp. Vi anbefaler å vaske fasaden årlig for å forebygge dette problemet.

Fasadevask og vindusvask rengjøring utføres ofte med kran og høytrykkspyler.

Miljøvennlig fasadevask rengjøring

Vi har valgt å benytte høytrykksspyler fra Aquila, som regnes som ledende på markedet f0r miljøvennlige løsninger. Det gjør at vi utfører de fleste oppdrag uten bruk av skadelige kjemikalier. Vi sparer dermed naturen for unødvendige utslipp.

I situasjoner hvor det det kreves tilsatte kjemikalier for å få unna de vanskeligste flekkene anvender vi alltid miljøvennlige og biologisk nedbrytbare alternativer.

Kontakt oss for en flott fasade!

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med rengjøring av fasaden!