Grafittifjerning

Hvert år påføres boliger og industribygg i Norge skader for mange millioner kroner grunnet graffiti tagging.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Skaff profesjonell hjelp til graffitifjerning

For å gjøre vondt verre er det mange velmenende boligeiere som bidrar til ytterligere skader ved å anvende feil fremgangsmåte ved fjerning av tagging og graffiti. Dessuten kan flere av de forebyggende midlene skade husets fasade. Her er det om å gjøre å trå forsiktig.

Hvert år påføres boliger og industribygg i Norge skader for mange millioner kroner grunnet graffiti tagging. For å gjøre vondt verre er det mange velmenende boligeiere som bidrar til ytterligere skader ved å anvende feil fremgangsmåte ved fjerning av tagging og graffiti. Dessuten kan flere av de forebyggende midlene skade husets fasade. Her er det om å gjøre å trå forsiktig.

Vi anbefaler derfor på det sterkeste å leie inn profesjonell hjelp til graffitifjerning. Ren Service AS har kunnskapen om underlaget som er tagget på, og hvilke midler taggerne har brukt.

Graffitifjerneren vi benytter – Anti-graffiti

Den beste strategien for å unngå at bygg og flater blir ødelagt av graffiti på er å være pro-aktiv. Ren Service AS behandler overflaten på din fasade med anti-graffiti. Dette er et pustende lag – en beskyttende hinne. Graffitien/taggingen som sprayes på slike overflater kan enkelt spyles av med vann.

Løsningen er miljøvennlig, og godkjent av Riksantikvaren på verneverdige bygg. Den kan dermed benyttes på alle typer overflater!

Har skaden allerede skjedd fordi man ikke har vært proaktiv, har vi også erfaring med dette. Skånsomt og med varmt vann og miljøvennlige produkter fjerner vi graffitien slik at veggen blir så god som ny.

Kontakt oss om graffitifjerning

Spør oss om fjerning av graffiti! Vi svarer med glede på alle spørsmål, og stiller gjerne på en gratis befaring av din fasade.