Gressklipping

Vi har flere typer ansatte som kan utføre gressklipping. Om vi også står for vaktmestertjenester til bolig/bygg, vil vaktmestre stå for klipping av gress, men om vi engasjeres for å kun bistå med gressklipping vil det ofte være våre gartnere som bistår.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Gressklipping Oslo sine plener trives med

Vi tilbyr klipping av gress for borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg og større eiendommer i Oslo, Viken/Akershus, Østfold og Buskerud.

Plenklipping for ethvert behov

Vi håndterer alle typer plenklipping, fra de minste til de største oppdrag. Med vår lange erfaring innen klipp og trim av plen vil vi komme med anbefalinger til hvor ofte gresset bør klippes – og føre gode logger for når vi har utført klipping av plen.

I vår maskinpark har vi alt fra store plenklippertraktorer til effektive småklippere og kantklippere. Våre gressklippere er effektive, som kommer våre kunder til gode. Vi benytter rett og slett de beste maskinene på markedet for å klippe plenene til våre kunder penest mulig – og dette til en konkurransedyktig pris.

Mer enn bare gressklipping

Kalking og gjødsling kan også inngå i avtalen om det skulle være behov for det, slik at gresset vokser og ser pent ut. Våre gartnere kan også hjelpe med opparbeiding og utbedring for grøntområder samt stå for trimming av hekker, trær og ivaretakelse av blomster og bed.

Kontakt oss dersom du har behov for plenklipping, så gir vi deg et uforpliktende pristilbud.

Vi yter en gressklipping Oslo sine plener trives med.