Gulvsliping, behandling og rehabilitering av tregulv i Oslo og Viken/Akershus

Selv om du ønsker et slitesterkt gulv skal det fortsatt se ut som et tregulv! Riktig vedlikehold og behandling av tregulv er det som skal til for å nå dette målet.

Gulvet skal kunne motstå både partikler og væsker uten at det blir skjemmende flekker. For å unngå direkte slitasje på tregulvet må det ha et slitesjikt som kan fornyes, samtidig som det ser tiltalende ut.

Ren Service AS benytter PUR overflatebehandling av tregulv.

Vi utfører parkettsliping

Det kan være nødvendig å utføre parkettsliping for å jevne det ut og få tilbake det klassiske tregulv-utseendet etter slitasje. Ren Service AS er en totalleverandør av tjenester innen gulvbehandling, og kan stå for parkettsliping i Oslo og Viken/Akershus.

Vi utfører både sliping og vedlikehold av tregulvet ditt – det sparer du penger på.

gulvsliping

Slipe eller legge nytt gulv?

Ser gulvet slitent ut, og du lurer på om du bør legge nytt gulv? Det er faktisk ofte ikke nødvendig. Å slipe gulvet kan være nok til at det ser ut som nytt. Kvaliteten på gulvet vil naturligvis spille inn på om gulvsliping er det beste alternativet, men dersom gulvet er av god kvalitet vil sliping ofte være en bedre og rimeligere løsning enn å legge nytt gulv.

Gulvsliping pris

Prisen på gulvsliping avhenger av antall kvadratmeter som skal behandles, gulvets tilstand og hvorvidt det er snakk om en full rehabilitering. I våre tilbud tar vi også høyde for kostnadene vi har i forbindelse med å få på plass nødvendig utstyr, samt reisevei til og fra arbeidsplass.

Kontakt oss via skjemaet øverst til høyre på skjermen eller ring oss, så finner vi ut av hvilken type behandling av tregulv du har behov for – etterfulgt av et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss for en prat om sliping, behandling eller rehabilitering av gulv. Vi tar både små og store oppdrag, og sikrer perfekte og varige resultater!