Linoleumsgulv – et miljøvennlig alternativ

Linoleum fremstilles av fornybare materialer som linolje, harpiks, tremel og jute, og er fullstendig biologisk nedbrytbart.

Av den grunn har linoleumsgulv oppnådd å bli Svanemerket. Dessuten er linoleumsgulv anbefalt av Astma- og allergiforbundet.

oppskuring

Vinylgulv

Vinylgulv er et rimeligere alternativ til for eksempel laminat. Vinylbelegget har en myk bakside og en sterk og hard overflate. Det gjør at den blant annet tåler vann godt. Vinylgulv stiller ikke de store kravene til vedlikehold, men det må like fullt tas vare på for å holde seg fint.

Trygg rengjøring av linoleum- og vinylgulv

Linoleumsgulv kan lett ødelegges ved feil bruk av feil metoder eller feil type kjemikalier nettopp fordi det består av naturlige materialer. Også vinylgulv kan misfarges dersom man ikke tar de nødvendige forhåndsregler.

Ren Service AS har lang erfaring med linoleumsgulv og vinylgulv som strekker seg helt tilbake til 1991. Ditt gulv er i trygge hender når vi utfører vedlikeholdet

Benytt gulvmatter ved inngangspartiet

Mesteparten av skitt og smuss kommer utenfra, og finner veien inn i lokalet via ansattes sko eller lignende. Det er derfor anbefalt å ha et godt system for gulvmatter ved inngangen slik at mesteparten av smusset kan stoppes her.

Ren Service tilbyr også matteservice som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i ditt lokale – når det trengs.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hva slags gulv du har og hva som kreves av vedlikeholdsarbeid.