Hva er matteservice?

Matteservice fra Ren Service AS er matteutleie som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i dine lokaler – når det trengs.

Gulvmatter reduserer vedlikeholdskostnader

Om smuss, skitt og fuktighet ikke blir med forbi inngangspartiet, så blir det mindre slitasje på gulvene innenfor.

Opp til 80% av skitt og smuss i en bygning kommer dit fra sko og skosåler. Å bruke matter i inngangspartiet er derfor den rimeligste investeringen du kan gjøre når det kommer til å holde lokalene rene. Inngangsmatter egner seg også veldig godt til å suge opp fuktighet. Jo mindre vann som blir med innover i lokalene – jo bedre!

Matteservice gir deg mindre smuss, skitt og fuktighet inne i bygningen. Mindre skitt, smuss og fuktighet bidrar til et bedre inneklima og friskere ansatte.

Matter bidrar også til mindre slitasje på gulvene i dine lokaler. Med lengre levetid på gulvene sparer man dermed også kostnader fremover i tid. Dersom gulvene allerede er nedslitt kan vi hjelpe med behandling, sliping og polish av gulv eller vår overflatebehandling med PUR, som gir flotte og slitesterke gulv.

matteservice butikk

Tilpassede avtaler – og gulvmatter!

Er det nesten ingen i deres lokaler i fellesferien? Isåfall er det nok heller ikke et behov for å skifte matter i denne perioden. 

Vi begynner alltid vår matteservice med en befaring og en samtale. I denne fasen vil vi avklare:

  • Utskiftingsfrekvens for matter gjennom årets sesonger
  • Størrelser på mattene og antall matter som behøves
  • Om matter skal spesialtilpasses (f.eks. egne logomatter for inngangsparti)

Ved å velge tilpassede logomatter i inngangspartiet oppnår man et penere og mer ryddig inntrykk for ansatte såvel som gjester.

Miljøvennlig håndtering av matter

Ren Service AS er et Miljøfyrtårn. Alt fra valg av materialer i matter til måten de rengjøres vil preges av dette. Velger du oss til å stå for matteservice, så får du en miljøvennlig håndtering av mattene i dine lokaler. Du skåner dermed miljøet (og gulvene) i dine lokaler ved å velge vår matteservice!

Vi utfører matteservice i Oslo og Viken/Akershus, men om din bedrift befinner seg i Østfold eller Buskerud vil det også være muligheter for at vi kan bistå med utleie av matter til lokaler der.