Omfattende erfaring med spesialrenhold

Vi har solide referanser som kan bekrefte vår kapasitet, kompetanse og faglige styrke. Vi er selvfølgelig kurset innen smitterenhold, og kan tilby både daglig renhold av institusjoner inkludert desinfisering.

Hva innebærer spesialrenhold?

Dette er altså renhold som strekker seg utover det ordinære, enten det gjelder tidspunkt, type rengjøring eller omfang. Sterile omgivelser, som for eksempel sykehus, krever spesialkompetanse på grunn av blant annet smittefare. Ren Service sikrer optimal hygiene.

spesialrenhold

Desinfeksjon

Desinfeksjon er nødvendig for å hindre smittespredning. Ved desinfeksjon benytter vi foggere ved behov. Disse sprer riktig tilpasset kjemi i alle kriker og kroker. Vi benytter kun godkjente og dokumenterte kjemikalier for bruk i denne typen fasiliteter. De tar også knekken på blant annet gule stafylokokker (MRSA).

Vi benytter effektive og antibakterielle kluter og mopper for å sikre optimal hygiene.

Øk dine hygienetiltak med Lavendel Hygiene!

Lavendel Hygiene en avdeling under Ren Service AS som yter spesialrenhold, desinfeksjon og prinsipper for hygiene renhold. De leverer produkter som skal hjelpe kunder med å opprettholde god hygiene i sine lokaler uansett virksomhet. Produktene er miljøvennlige.

Mer informasjon på nettsiden www.lavendelhygiene.no