Vindusvask Oslo sin utsikt skinner av

Vi utfører vindusvask i Oslo og dekker også Viken/Akershus området.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Som miljøfyrtårn er vi opptatt av å skåne miljøet i alt vi gjør.

Til vask av vinduer bruker vi derfor rentvannssystemer fra Aquilas, og om skitten har satt seg veldig godt benytter vi kun miljøvennlige kjemikalier som raskt brytes ned på de tøffeste områdene!

Vi har lang erfaring med vindusvask, og mange svært fornøyde kunder i Oslo og Viken/Akershus.

Trygg utføring av vindusvask

Vi har yrkesstolthet enten vi vasker vinduene hos ditt firma eller privat. Ingen skal kunne si at vi ikke fikser oppdraget.

Om nødvendig bruker vi en 62 meters lift, så vi kan strekke oss langt for å få utført puss av vinduer! Og hvis ikke dette skulle holde, så bruker vi en industriklatrer.

Alle våre ansatte er sertifisert for å kunne utføre arbeider i høyden og sikrer seg godt. Vi er veldig opptatt av at våre ansatte skal ha det godt på jobb, så vi kurser jevnlig i arbeidsteknikk og sikkerhet. Og selvfølgelig gjør vi gode kontroller av alt sikringsutstyr både før og etter oppdrag!

Har du lyst til å se hvordan vindusvask foregår?

 Romerikes Blad har tatt noen flotte bilder av våre ansatte i aksjon!

Vinduspuss bør utføres jevnlig

Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med rengjøringen. Selv om glass er herdet, hardt og vanskelig å trenge gjennom, så vil forurensing over tid kunne erodere det ytre laget på vinduene og sette seg godt fast. Forurensing i kombinasjon med direkte sollys vil med tid også ødelegge foringen på vinduer, som betyr raskere behov for utskifting.

Det er derfor billigere å sørge for regelmessig renhold av vinduer (og fasade).

Hvorfor ikke kombinere vindusvask med en skikkelig fasadevask?

I tillegg til å utføre grundig og trygg vinduspuss tilbyr Ren Service også fasaderengjøring. Fasaden utsettes også for den samme forurensingen som vinduer, og om vi først skal komme for å ta vinduspussen senker du kostnadene ved å ta en skikkelig rengjøring av fasaden samtidig.

Vindusvask i gave fra arbeidsgiver til ansatte

Koronapandemien har herjet i to år, og i en tid der mange av oss sitter alene på hjemmekontoret, er det spesielt viktig å ivareta vår mentale helse. Hva gjør du som arbeidsgiver for at dine ansatte skal jobbe godt hjemmefra?

Dagslys og hyggelige omgivelser, som for eksempel god utsikt, har en direkte innvirkning på menneskets psyke. Vårt forslag til julegave til ansatte i år er derfor en vindusvask – rene vinduer for at motivasjonen og produktiviteten kan holdes oppe.

Les mer om å gi vindusvask i gave her

Kontakt oss for profesjonell vinduspuss

Kontakt oss for å enten ta en uforpliktende samtale og befaring – eller booke inn et ansiktsløft til dine vinduer.

Vindusvask Oslo sin utsikt skinner av – Utsikten er alltid best med rene vinduer.