LESETID : 2 MIN

Ren Service og Smart Elektro inviterer til årets kundeseminar!

Smart Elektro AS i samarbeid med Ren Service AS vil invitere deg til årets kundeseminar for sameier og næringskunder.

Onsdag 3. april i Smart Elektro sine lokaler på Karihaugveien 89 vil vi gjenta fjorårets suksess! Temaet for årets seminar vil være besparelser og muligheter innen eiendomsdrift og renhold.

Som ledere i et sameie eller eier av et næringsbygg vil dere få nyttig informasjon om lover og regler innenfor drift/vedlikehold, samt hvilket ansvar dere har i forhold til det elektriske anlegget, fasade og utearealer.

→ Meld deg på seminaret her! (Det er selvsagt gratis å delta)

 

Program for årets kundeseminar

18:00 – Velkommen

Daglig leder i Smart Elektro AS Thor Bergli ønske velkommen og forteller litt om hva kvelden vil by på. Thor har tidligere jobbet i Hafslund og Infratek, før han i 2002 startet Smart Elektro.

18:10 – Styrets ansvar

Som Styreleder eller eier av et næringsbygg er det en jungel av lover og regle som skal følges, skjer det noe er dette deres ansvar og dere vil bli satt ansvarlig for eventuelle skader. Internkontroll og El-kontroll er et tiltak som skal sikre deres borettslag/sameie eller næringsbygg. Dette for å unngå skade på mennesker og eiendom i borettslaget, sameie og velforeninger.

18:30 – Hvordan ha kontroll på istappene

Om vinteren gjør mye snø og temperatursvingninger at det det dannes istapper i takrenner. Som igjen utgjør en stor risiko når de faller ned. Hva sier lover om hvilket ansvar styret/gårdeier har? Vi vil snakke om praktiske tiltak og løsninger som vil ivareta styrets/gårdeiers ansvar og redusere faren for at det ikke oppstår skader.

18:50 – Fasadevask er god økonomi

Vi vet alle hvor viktig det er å skape et godt førsteinntrykk. En rehabilitering av fasaden er omfattende og kostbart. Riktig vedlikehold vil løfte inntrykket og av eiendommen samtidig som det er økonomisk gunstig.

19:10 – Store besparelser med riktig lys

Velger dere riktige belysningsløsninger kan det spares opptil 80 prosent av deres energi kostnader. Investeres det i energibesparende belysning, kan det spare dere for mange tusen kroner i reduserte strømutgifter.

19:30 – Elbil-lading for borettslag

I sameier er det ofte begrenset med strøm til overs for lading av bil. Ved lading gjennom stikkontakter eller individuelle løsninger satt opp av enkeltbeboere blir det fort problemer. Vi vil vise dere hvilke enkle løsninger vi tilby for lading som gjør at dette går sømløst og alle får ladet samtidig.

19:50 – Avslutning

Avslutting av seminaret med Thor Bergli (Daglig leder) i Smart Elektro AS og Arild Løvstad (Salgsansvarlig) hos Ren Service AS.

Her kan du laste ned programmet

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring