Trenger du hjelp med små eller store håndverkstjenester? Vi kan hjelpe med snekring, muring og maling, både for private og offentlige kunder.

 

Håndtverkstjenester med underleverandører

Overlat jobben og organiseringen til oss. planker, spiker, hammer og målestokkVi har gode avtaler med underleverandører, dersom du skulle ha behov for håndverkstjenester som elektriker, rørlegger eller låsesmed.

Gi oss beskjed, så håndterer vi all kommunikasjon og oppfølging slik at oppdraget blir ivaretatt på en profesjonell og effektiv måte.

 

Asfalt-reparasjon

Har du et irriterende hull i fortauet, garasjen eller andre steder, så reparerer vi dette for en hyggelig pris. Vi har spesialisert oss på å utføre mindre utbedringer av asfalt. Dette utføres med kald eller varm asfalt, alt etter behov.

 

Oppmerking av parkeringsplasser

Ren Service AS utfører oppmerking av parkeringsplasser i garasjer og på parkeringsplasser. Området blir naturligvis feiet og grundig rengjort før vi starter oppmerkingen, slik at den sitter best mulig.

Du kan også inngå en renholdsavtale for garasjer med oss.

 

Kontakt oss om håndverkstjenester

Ta kontakt på telefon 22 06 06 00 eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for en uforpliktende prat om hvilke håndverkertjenester vi kan hjelpe deg med.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring