Hvert år påføres boliger og industribygg i Norge skader for mange millioner kroner med uønsket graffiti. Å fjerne graffiti må gjøres skånsomt, for å ivareta byggets materiell. 

 

Skaff profesjonell hjelp til å fjerne graffiti

Å fjerne graffiti selv høres kanskje ut som en enkel og kostnadseffektiv metode, men mange velmenende boligeiere bidrar til ytterligere skader ved å bruke feil fremgangsmåte for å fjerne graffiti og tagging. Flere av de forebyggende midlene kan også skade husets fasade. Her er det om å gjøre å trå forsiktig. Det anbefales derfor å bruke profesjonell hjelp til effektiv fjerning av graffiti og tagging. Dette kan du få hjelp til av oss, både raskt og effektivt. Graffitifjerningen vi bruker har minimal påvirkning av underlaget, i tillegg til å være en miljøvennlig graffitifjerner – som er godkjent til bruk på alt av bygg og flater!

gangtunnel med behov for å fjerne graffiti

Vi anbefaler derfor på det sterkeste å leie inn profesjonell hjelp til graffitifjerning. Vi har kunnskapen om underlaget som er tagget på, og hvilke midler taggerne har brukt.

Gangtunnel etter graffitifjerning

 

Hvordan fjerne graffiti?

Den beste strategien for å unngå at bygg og flater blir ødelagt av graffiti er å være proaktiv. Vi i Ren Service AS behandler overflaten på din fasade med graffitifjerneren anti-graffiti. Dette er et pustende lag, som skaper en beskyttende hinne. Graffitien og taggingen som sprayes på slike overflater kan enkelt spyles av med vann.

Denne løsningen er miljøvennlig, og godkjent av Riksantikvaren på verneverdige bygg. Den kan dermed benyttes på alle typer overflater, og fungerer som forebyggende graffitifjerner.

 

Kontakt oss for å fjerne graffiti

Spør oss om fjerning av graffiti! Vi svarer med glede på alle spørsmål, og stiller gjerne på en gratis befaring av din fasade.

Du når oss telefonnummer er 22 06 06 00, alternativt kan du sende oss en epost eller benytte vårt kontaktskjema.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring