Riktig renhold er med på å skape et godt inneklima og øker trivselen på arbeidsplassen

Hjem » Gulvbehandling

Gulvbehandling

Mange gulv blir solgt som ”vedlikeholdsfrie”, men det stemmer ikke. Du bør sørge for jevnlig behandling av gulv for å beskytte dem mot skader fra det nordiske klimaet, hvor salt, vann, kulde og varme gir en tøff påkjenning.

Gulv trenger behandling

Alle gulv trenger vedlikehold, men ulike typer gulv trenger forskjellig type behandling. Å vite hva som trengs til hvilke gulv, utgjør hele forskjellen. Riktig gulvbehandling fører til lenger levetid, og øker sliteevnen på gulvet ditt. Du vil erfare at det er en god investering for deg.

Vi har kunnskapen som kreves for å tilby de beste løsningene – uansett hvilken type gulv du har.

Gulvsliping

Tregulv

Tregulv skal oppnå den vanskelige balansen mellom å være sterk nok til å motstå daglig slitasje og gi ”følelsen av tre.” Vi har lang erfaring og spesialkompetanse for å ivareta tregulv.

Les mer

Oppskuring og polish-behandling

Vinyl- og linoleum

Når det gjelder vinyl- og linoleumsgulv kan disse holde seg pene i over 100 år! Imidlertid kan de også lett ødelegges ved bruk av feil rengjøringsmetode eller uheldig valg av kjemiske rengjøringsmidler. Vår oppskuring og polish-behandling er helt trygg.

Les mer

PUR overflatebehandling

Reparasjon og beskyttelse

Vi har valgt PUR-overflatebehandling for reparasjon og beskyttelse dersom skaden allerede har skjedd. Denne beskyttelsen er 4 ganger så sterk som epoxy, og vi garanterer langtidsbeskyttelse mot slitasje og aldring.

Les mer

Steingulv

Steingulv består av porøst naturmateriale og krever mer behandling enn man kanskje skulle tro. Vi dyprenser, sliper og polerer stein, slik at den pene, naturlige overflaten blir gjenopprettet.

Les mer

Tepperens

Sist, men ikke minst, driver vi med rens av tepper. Med tanke på hvor mye organisk materiale som samles opp i disse, er det noe som bør utføres årlig.

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon