Vask av takstein lønner seg for å maksimere takets levetid

Hjem » Fasade » Vask av takstein

Profesjonell takvask og vask av takstein

Vi tilbyr profesjonell takvask og vask av takstein for å fjerne mose, alger og forurensing slik at taket får lengre levetid. Mose og alger holder på fuktighet som fort kan føre til frostspregning på vinteren og ødelagte taksteiner. 

Vi utfører effektiv vask av takstein og takvask i Oslo og omegn.

Ren Service AS utfører takvask og rengjøring av både ny og gammel takstein. Etter vårt besøk vil taket ditt få et varig og flott resultat!

Hvordan vaske takstein?

I videoen under kan du se hvordan en Ren Service-medarbeider utfører vask av takstein med en spesialbygget maskin. Maskinen får bort alt av mose, sopp, alger og annet smuss som har festet seg på taket.

Video som viser hvordan vi utfører vask av takstein:

5 gode grunner til å få utført takvask av en profesjonell

Regelmessig vasking av takstein bidrar blant annet til god luftsirkulasjon. Vi vasker taket ditt med en spesialbygget maskin som fjerner mose på takstein, sammen med alger, sopp og annet smuss som måtte befinne seg der. Dette gir en rekke fordeler:

1) Du får sjekket taksteinene

Det blir sjekket om alle taksteiner fremdeles er hele og ligger riktig plassert. Stein som har blitt flyttet på og eventuelt skadet blir undersøkt og oppdaget, før det utvikler seg til et større problem.

2) Kontroll av piper og luftehatter

Dersom bly eller beslag er skadet kan det dannes fuktighet og lekkasjer som gir grobunn for mugg eller andre alvorlige skader i taket og ellers i huset.

3) Jord og løv fjernes

Dette må ryddes bort fra avløp, slik at vannet fritt kan renne ned. Her kan du se hvordan vi utfører rens av takrenner.

4) Taket får en grundig vask

Takvask er forebyggende, men det er også fort gjort å skade det ved for hard bruk av høytrykksspyler. Ren Service AS utfører alltid en sikker og effektiv rengjøring.

5) Alger og mose elimineres

Algefjerner virker preventivt mot ny vekst av alger og mose. Du får dermed et langvarig resultat!

Når vi vasker takstein blir resultatet alltid jevnt og pent. Det gjør underverker for utseendet på boligen din og styrker ditt tak med lang levetid!

Profesjonell rengjøring av hele husets ytre

Om ditt hus skal få en grundig takvask, så anbefales det å få utført profesjonell rens av takrenner.

Dette er kostnadseffektivt, da alt kan utføres i en økt. I ettertid kan du føle trygghet i at ditt tak og dine takrenner ikke utgjør en fare for vann, fukt og muggskader i den nærmeste fremtid.

Ønsker du å gi huset et velgjørende «bad» kan du også bestille rengjøring av en fasadevask som inkluderer profesjonell vinduspuss.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon