Vask av takstein lønner seg for å maksimere takets levetid. Hvis du lar mose og alger bli på taksteinen kan det fort oppstå skader når frosten kommer, ved at vann kan sprenge hele taksteinen når det blir til is.

Mann vasker tak med maskin

Ren Service medarbeider på oppdrag for vask av takstein med en spesialbygget maskin. Denne vil få bort alt fra mose, sopp, alger og annet smuss som har festet seg på taket.

 

Vi kan levere effektiv vask av takstein i Oslo og omegn.

Ren Service AS utfører takvask og rengjøring av både ny og gammel takstein. Etter vårt besøk vil ditt tak få et varig og flott resultat!

 

Video som viser hvordan vi utfører vask av takstein:

 

Hvorfor vaske taket?

Regelmessig vasking av takstein bidrar blant annet til god luftsirkulasjon. Vi vasker taket ditt med en spesialbygget maskin som fjerner mose på takstein, sammen med alger, sopp og annet smuss som måtte befinne seg der. Dette gir en rekke fordeler:

1) Du får sjekket taksteinene

Det blir sjekket om alle taksteiner fremdeles er hele og ligger riktig plassert. Stein som har blitt flyttet på og eventuelt skadet blir undersøkt og oppdaget, før det utvikler seg til et større problem.

2) Kontroll av piper og luftehatter

Dersom bly eller beslag er skadet kan det dannes fuktighet og lekkasjer som gir grobunn for mugg eller andre alvorlige skader i taket og ellers i huset.

3) Jord og løv fjernes

Dette må ryddes bort fra avløp, slik at vannet fritt kan renne ned.

4) Taket får en grundig vask

Det er forebyggende å vaske taket, men fort gjort å skade det ved for hard bruk av høytrykksspyler. Ren Service AS utfører en sikker og effektiv rengjøring.

5) Alger og mose elimineres

Algefjerner virker preventivt mot ny vekst av alger og mose. Du får dermed et langvarig resultat!

Når vi vasker takstein blir resultatet alltid jevnt og pent. Det gjør underverker for utseendet på boligen din og styrker ditt tak med lang levetid!

 

Profesjonell rengjøring av hele husets ytre

Lør og barnåler i takrenner før vask av taket

Rens av takrenner er viktig for at vannet skal kunne ledes vekk og unngå andre uforutsette skader på hus. Få bort løv og barnåler for å gi fri leide. Dette bør gjøres årlig. Hva med å få utført profesjonell rens av takrenner når vi først er på stedet for å utføre takvask?

Om ditt hus skal få en grundig takvask, så anbefales det å få utført profesjonell rens av takrenner.

Dette er kostnadseffektivt, da alt kan utføres i en økt. I ettertid kan du føle trygghet i at ditt tak og dine takrenner ikke utgjør en fare for vann, fukt og muggskader i den nærmeste fremtid.

Ønsker du å gi huset et velgjørende «bad» kan du også bestille rengjøring av en fasadevask som inkluderer profesjonell vinduspuss.

Kontakt oss for en profesjonell takvask

Bestill tid til befaring og rengjøring av både ny og gammel takstein. Etter rengjøringen vil ditt tak få et varig og flott resultat!

Ring oss på 22 06 06 00 for et uforpliktende tilbud på vask av takstein i Oslo og omegn!

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring