Likevel er slike gulv mer motstandsdyktige mot slitasje enn mange andre sorter gulv

Hjem » Gulvbehandling » Steingulv

Steingulv

Steingulvet ditt er ikke så hardt som man kanskje skulle tro. Det er porøst, og krever både stell og omtanke. For For å sikret at slike gulv skal bevares er det viktig å kjenne til hva slags behandling de bør få. Heldigvis for deg, har vi god oversikt over hva gulvet ditt trenger, og kan utføre behandlingen på riktig måte.

Likevel er slike gulv mer motstandsdyktige mot slitasje enn mange andre sorter gulv. De benyttes derfor ofte i inngangspartier, lobbyer eller områder som blir ofte brukt. Dette er også områder byggeiere og bedrifter ønsker at er representative. Riktig valg av ren- og vedlikeholdsbyrå er viktig for at steingulvet bevarer sin skjønnhet!

Vedlikehold av steingulv

I Norge er steinsorter som skifer, granitt og marmor ofte brukt som gulv. I tillegg velger mange terrazzo-gulv eller fliser av naturstein.

Det alle slike gulv har til felles er at de har behov for vedlikehold.

Steinene er porøse og blir daglig utsatt for hard slitasje. Den eneste måten å få tilbake den naturlige, pene overflaten på er ved å dyprense, slipe og polere dem. Deretter må gulvet forsegles, slik at gulvet beholder sine kvaliteter over lang tid.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon