Vi er totalleverandør innen bygg- og eiendomsdrift

Hjem » Fasade

Fasade

Fasade er bygningens ansikt utad, og er viktig for hvordan folk opplever et bygg. I tillegg er det den delen av en bygning som er mest utsatt for vær, vind og slitasje. Fokus på fasade er derfor lurt for både å holde fasaden på din eiendom pen, og for vedlikehold av bygningsmassen.

Vedlikehold av fasade

Du vet selv hvordan du opplever en fasade som ikke er vedlikeholdt. Skitne vinduer, vegger som er fulle av graffiti, takrenner som flommer over. Slikt gir ikke noe godt førsteinntrykk! Men det kan vi hjelpe deg med.

Ta en titt på våre tjenester for fasade, og se hvordan vi kan gi ditt bygg et pent ytre som også vil vare lengre.

Våre tjenester for vedlikehold av fasade

Vi utfører alltid våre fasadetjenester så skånsomt for miljøet som mulig. Blant annet bruker vi effektive høyttrykkspylere og bruker minst mulig kjemiske tilsetningstoffer. Vi var også tidlig ute med en satsing på rentvanns-systemer. Dette er et system som bruker rent og aktivt vann, uten skadelige tilsetningsstoffer som kan brukes direkte på glass og fasader.

Anti-Graffiti

Anti-graffiti er et proaktivt belegg, som gjør at grafittien ikke fester seg på fasaden. På den måten beskytter man i forkant av skadene, og spraymalingen kan enkelt skylles bort. Med anti-graffiti som graffitibeskyttelse kan dere spare store summer penger på fjerning av graffiti.

Les mer

Fasadevask

Fasaden er det første besøkende til bygget ser fra utsiden, og jevnlig fasadevask er derfor viktig. Ikke bare ser fasaden innbydende ut, men en ren fasade er med på å motvirke vekst av sopp, alger og råte.

Les mer

Fjerne graffiti

Hvert år påføres boliger og industribygg i Norge skader for mange millioner kroner med uønsket graffiti. Å fjerne graffiti må gjøres skånsomt, for å ivareta byggets materiell.

Les mer

Husvask utvendig

Med jevnlig husvask utvendig får du ikke kun et hus som ser nymalt ut, du får også et hus som ikke trenger utvendig maling like ofte. De veldig forskjellige årstidene i Norge er harde mot tak og yttervegger, og husvask utvendig gir mange fordeler og kan utvide levetiden på fasaden.

Les mer

Istappfjerning

Har du utfordringer med å fjerne istapper fra taket? Det er en utfordring å unngå at snø og is faller ned og forårsaker skade. Som eier av bygget er du pålagt å sørge for at ras unngås, og profesjonell hjelp med fjerning av istapper og sikring av området er derfor en god investering.

Les mer

Markise og persiennevask

Persiennevask og vask av markiser lønner seg for å unngå å bytte de ut ved slitasje. Jevnlig vedlikehold og vask av persienner gjør at alle deler av persiennen og markisen holder seg lenger.

Les mer
Bilde for å illustrere persiennevask.

Miljøvennlig vinduspuss

Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent. Det inneholder forskjellige urenheter, som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor, alkalier med mer. Det vil derfor ikke løse opp smuss. Som en del av vår tjeneste har vi professjonelle rentvannnsystemer for vask av vinduer, glasspaneler og fasader.

Les mer

Vask av takstein

Vask av takstein lønner seg for å maksimere takets levetid. Hvis du lar mose og alger bli på taksteinen kan det fort oppstå skader når frosten kommer, ved at vann kan sprenge hele taksteinen når det blir til is.

Les mer

Vinduspuss

Sur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Har dere gode rutiner på vinduspuss vil fasaden på deres små og store bygninger kunne yte lengre levetid.

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon