Ikke bare ser fasaden innbydende ut, men en ren fasade er med på å motvirke vekst av sopp, alger og råte

Hjem » Fasade » Fasadevask

Fasadevask

Fasaden er det første besøkende til bygget ser fra utsiden, og jevnlig fasadevask er derfor viktig. Ikke bare ser fasaden innbydende ut, men en ren fasade er med på å motvirke vekst av sopp, alger og råte.

Men fasadevask gir selvfølgelig også et mye mer innbydende bygg, som videoen under viser:

Ren Service AS utfører fasadevask primært for blokker og næringsbygg. Men vi utfører også utvendig husvask, som egner seg bedre for rekkehus og frittstående boliger.

Forurensning bryter ned fasaden

Sur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem på alle fasader i dag. Jo lenger de får erodere, desto raskere må man skifte ut fasaden – for ikke å nevne at det blir vanskeligere å fjerne forurensing dersom den får god tid til å feste seg.

Prisen for å vedlikeholde fasaden vil derfor bli høyere jo lenger man venter med rengjøring av fasaden.

Ren Service AS anser sikkerhet som svært viktig når vi utfører våre oppgaver som her ved rengjøring av fasade.

Fasaderengjøring som fjerner sopp og grønske

Med de siste årenes milde vintre har vekstbetingelsene for sopp og grønske på fasader blitt gode. Skitt og smuss på fasaden ødelegger ikke bare malingsfilmen, den gir også grobunn for grønske og svertesopp. Vi anbefaler å vaske fasaden årlig for å forebygge dette problemet.

Vinduspuss er forøvrig en naturlig del av fasadevasken.

Miljøvennlig fasadevask rengjøring

Vi benytter høytrykksspyler fra Aquila, som regnes som ledende på markedet f0r miljøvennlige løsninger. Det gjør at vi utfører de fleste oppdrag uten bruk av skadelige kjemikalier. Vi sparer dermed naturen for unødvendige utslipp.

I situasjoner hvor det det kreves tilsatte kjemikalier for å få unna de vanskeligste flekkene anvender vi alltid miljøvennlige og biologisk nedbrytbare alternativer.

For eksempel rentvanns-systemer som du kan lese mer om her..

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon