Du kan bestille trappevask for borettslag og sameier på fast basis, eller som en del av en større løsning

Hjem » Renhold » Trappevask

Trappevask

Jevnlig trappevask bidrar til at fellesarealene holder seg ryddige og trivelige for alle som bor i bygården eller blokken. Det hindrer også at mye av smusset utenfra blir med videre inn i bygget.

Du kan bestille trappevask for borettslag og sameier på fast basis, eller som en del av en større løsning.

Jevnlig trappevask for renere bygg

Det er mange gode grunner til å et eget selskap til å jevnlig utføre trappevask og renhold i borettslaget eller sameiet. 

Du får en fast renholder med erfaring som blir godt kjent med ditt bygg

Rene trapper er viktig for å opprettholde god trivsel og et fint inntrykk ovenfor beboere og besøkende. Det oppstår fort uenigheter mellom naboer dersom vaskingen ikke blir gjort ofte, eller godt nok. Ved å bruke profesjonelle renholdere unngår man dette. 

Alle våre renholdere har god erfaring med renhold, og det vil alltid bli utført arbeid av høy kvalitet. En fast renholder som kjenner til bygget fører til effektivt og punktlig renhold. Dette gjør også at den personlige kontakten og kommunikasjonen blir enklere og mer effektiv. Selvfølgelig sørger vi for at alle krav i henhold til Arbeidstilsynet ivaretas.  

Våre priser er konkurransedyktige, og vi kan tilpasse avtaler slik at vi best mulig måte imøtekommer dine behov for renhold 

Miljøvennlige løsninger som gir et godt inneklima for alle beboere

Ren Service AS er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, og har de seneste årene spesialisert seg renhold som tar hensyn til miljøet. Siden 2015 har vi brukt renholdsprodukter som er Svanemerket eller ECO LABEL-sertifisert. Vi reduserer kjemiforbruk og bidrar på den måten til et bedre inneklima hos alle beboere, i tillegg til å begrense forurensing i naturen. 

Du blir garantert fornøyd, hvis ikke skal du ikke betale for tjenestene

Våre renholdere er erfarne og dyktige. Derfor har vi garantier plass slik at du ikke skal betale dersom en tjeneste har uteblitt, eller renholder ikke har møtt opp til avtalt tid. Vi sørger for kontinuerlig kvalitetssikring underveis, med oppfølging, evaluering og rapportering  

Med andre ord får du trappevask med jevn, høy kvalitet som du garantert blir fornøyd med!  

Dette sier kundene våre om leveransen på trappevask

Haugenstua borettslag er et av Oslos største borettslag med 882 leiligheter fordelt på 42 oppganger.  

Vi har gjennom de seneste år hatt flere renholds firmaer i borettslaget med varierende hell. For oss er det viktig med god kvalitet, punktlighet, lite klager og en god dialog for at renholdet skal fungere.  

I fjor høst startet Øyvind Sørensen og hans Ren Service AS renholdsoppdraget hos oss. Med de har jeg opplevd at klagene har blitt borte og at kvaliteten på renholdet er slik det skal være i et så stort og seriøst borettslag.  

Vi er veldig fornøyde med endelig å ha funnet et renholds firma som holder det de lover. Vi kan på det sterkeste anbefale Ren Service AS som deres leverandør av trappevask.

– Daglig leder, Haugenstua Borettslag

 

Vi kan også hjelpe borettslag og sameier med mer enn vask av trapper:

 

Trappevask i Oslo og omegn

For å tilpasse oss dine behov, starter vi alltid prosessen med en gratis befaring, og et uforpliktende tilbud. I løpet av befaringen vurderes alle flater som skal vaskes, og ønsket hyppighet rengjøring av trappene. Tilbudet baserer seg deres behov og ønsker. Trappevask kan gjøres fast basis, eller som en del av en større leveranse av renhold eller vaktmestertjenester 

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon