Jevnlig trappevask bidrar til at fellesarealene holder seg ryddig og trivelige for alle som bor i bygården eller blokken. Det hindrer også at mye av smuss fra utendørs ikke blir med videre inn i bygget 

Trappevask av alle typer bygårder og sameier i Oslo

En god trappevask gir et godt bilde av en bygård eller sameie. Ren Service AS kan utføre vask av trapper og annen rengjøring etter behov.

 

Du kan bestille trappevask for borettslag og sameier på fast basis, eller som en del av større løsninger.

 

Jevnlig trappevask for renere bygg

Det er mange gode grunner til å et etablert selskap til å utføre renhold og trappevask i borettslaget eller sameiet. 

Du får en fast renholder med erfaring som blir godt kjent med ditt bygg

Rene trapper er viktig for å opprettholde god trivsel og et fint inntrykk til beboere og besøkende. Det oppstår fort uenigheter mellom naboer dersom vasking ikke blir gjort ofte, eller godt nok. Ved å bruke profesjonelle renholdere unngår man slikt ubehag, og du kan være sikker på at trappene alltid blir vasket godt nok og til riktig tid.  

Alle våre renholdere har god erfaring med renhold, og det vil alltid bli utført arbeid av høy kvalitet. En fast renholder som kjenner til bygget fører til effektivt og punktlig renhold. Dette gjør også den personlige kontakten og kommunikasjonen blir enklere og mer effektiv. Selvfølgelig sørger vi for at alle krav i henhold til arbeidstilsynet ivaretas.  

Våre priser er konkurransedyktige, og kan tilpasse avtaler slik at vi best mulig måte kan imøtekomme dine behov for renhold 

Miljøvennlige løsninger som gir et godt inneklima for alle beboere

Ren Service AS er et miljø-fyrtårn sertifisert bedrift, og har de seneste årene spesialisert seg renhold som tar hensyn til miljøet. Siden 2015 har vi brukt renholdsprodukter som er Svanemerket eller ECOsertifisert. Vi reduserer kjemiforbruk og bidrar på den måten til et bedre inneklima hos alle beboere, i tillegg til å begrense forurensing i naturen. 

Du blir garantert fornøyd, hvis ikke skal du ikke betale for tjenestene

Våre renholdere er erfarne og dyktige. Derfor har vi garantier plass slik at du ikke skal betale dersom en tjeneste har uteblitt, eller renholder ikke har møtt opp til avtalt tid. Vi sørger for kontinuerlig kvalitetssikring underveis, med oppfølging, evaluering og rapportering  

Med andre ord får du trappevask med jevn, høy kvalitet som du garantert blir fornøyd med!  

Dette sier kundene våre om leveransen trappevask

Eksteriørbilde av Haugenstua Borettslag

Haugenstua borettslag benytter Ren Service til sitt renhold.

Haugenstua borettslag er et av Oslos største borettslag med 882 leiligheter fordelt på 42 oppganger.  

Vi har gjennom de seneste år hatt flere renholds firmaer i borettslaget med varierende hell. For oss er det viktig med god kvalitet, punktlighet, lite klager og en god dialog for at renholdet skal fungere.  

I fjor høst startet Øyvind Sørensen og hans Ren Service AS renholdsoppdraget hos oss. Med de har jeg opplevd at klagene har blitt borte og at kvaliteten på renholdet er slik det skal være i et så stort og seriøst borettslag.  

Vi er veldig fornøyde med endelig å ha funnet et renholds firma som holder det de lover. Vi kan på det sterkeste anbefale Ren Service AS som deres leverandør av trappevask.

– Daglig leder, Haugenstua Borettslag

Vi kan også hjelpe borettslag og sameier med mer enn vask av trapper:

Ren Service AS står for renholdet hos Pynten Borettslag

Pynten er et av mange borettslag som benytter renhold fra Ren Service AS

Trappevask  i Oslo og omegn

For å tilpasse oss dine behov, starter vi alltid prosessen med en gratis befaring, og et uforpliktende tilbud. I løpet av befaringen vurderes alle flater som skal vaskes, og ønsket hyppighet rengjøring av trappene. Tilbudet baserer seg deres behov og ønsker. Trappevask kan gjøres fast basis, eller som en del av en større leveranse av renhold eller vaktmestertjenester 

Kontakt oss for befaring

Ta en telefon til 22 06 06 00 eller send en epost til post@renservice.no dersom du ønsker profesjonell rengjøring trapper i ditt borettslag eller sameie.

Vi starter med å avtale et befaringstidspunkt som passer deg, og følger opp med et uforpliktende tilbud på tjenestene du ønsker.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring