Det finnes to typer av anti-grafitti

Hjem » Fasade » Anti-Graffiti

Anti-Graffiti

Anti-graffiti er et proaktivt belegg, som gjør at grafittien ikke fester seg på fasaden. På den måten beskytter man i forkant av skadene, og spraymalingen kan enkelt skylles bort. Med anti-graffiti som graffitibeskyttelse kan dere spare store summer penger på fjerning av graffiti.

Forebyggende grafittifjerning

Det finnes to typer av anti-grafitti. Du kan velge mellom en permanent beskyttelse og en engangs-beskyttelse. Begge løsninger lar deg enkelt fjerne graffiti med varmt vann og en høytrykkspyler, men de er beregnet til forskjellige typer underlag.

Løsningen for engangs-beskyttelse går under navnet On-Off anti-graffiti-beskyttelse. Denne typen blir vasket av sammen med graffitien.

Har du graffiti du ønsker fjernet, eller ønsker du å sikre bygningsmassen? Vi stiller til en gratis befaring slik at vi sammen kan finne ut hvilken løsning som er best for deg og ditt bygg.

Forhindrer grafitti å feste seg til veggen

Noe av det meste fascinerende med anti-graffiti er at det beskyttende laget ikke er kjemisk festet til overflaten. Isteden er det fysiske krefter som limer malingen fast. De som er spesielt opptatt av tekniske detaljer kan lese mer om van der Waals-kraften i Wikipedia.

Rent praktisk betyr det at den vannbaserte beskyttelsen kan skylles bort med varmt vann, mens den permanente hinnen gjør det umulig for spraymalingen å feste seg til veggen.

Miljøvennlig graffitibeskyttelse

Leverandør har lagt vekt på å forske fram effektive og miljøvennlige midler i deres graffitibeskyttelse. Disse kan derfor brukes til beskyttelse av alt av bygninger, broer, offentlige kunstverk og monumenter. Ikke bare fordi den lett kan spyles av, men også fordi den skåner miljøet.

Omfattende tester og dokumentasjon gjør faktisk også at disse midlene er godkjent av Riksantikvaren til bruk på vernede bygninger og skulpturer!

Anti-grafitti funker på ulike overflater

Anti-graffiti beskytter ikke bare betong mot graffiti og forurensning, det er derfor trygt å bruke på bygningsfasader, gjerder og lignende.. Vår antigraffiti behandling kan også trygt anvendes på:

  • Murstein
  • Gipsvegger
  • Naturstein
  • Metall
  • Plastikk
  • Keramikk
  • Og Leca-blokker

Etter at anti-graffiti er påført og tørket, vil overflaten se helt naturlig ut. Det vil ikke være mulig å se at den ligger på, og det blir ingen synlige merker. Dermed bevarer fasaden fortsatt det utseende som var tiltenkt av arkitekten.

 

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon