Med over 125 medarbeidere, høyt fokus på kvalitet i alle ledd, miljøvennlige løsninger og ikke minst konkurransedyktige priser

Hjem » Tjenester

Renholdstjenester og servicetjenester

Ren Service AS tilbyr en rekke renholds- og driftsrelaterte tjenester i Oslo, Akershus og Østfold.

Med over 125 medarbeidere, høyt fokus på kvalitet i alle ledd, miljøvennlige løsninger og ikke minst konkurransedyktige priser – så har vi blitt et foretrukket service- og rengjøringsbyrå av mange store og små aktører i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

Våre tjenester er delt inn i fire hovedkategorier:

Om du ønsker å se nærmere på hvordan vi utfører de forskjellige tjenestene våre må du gjerne benytte vår menynavigasjon eller lenkene nedenfor. Vi omtaler de aller fleste tjenestene våre her på nettsiden under hovedkategoriene eller på egne sider.

En totalleverandør av servicetjenester

Ren Service AS er med andre ord en totalleverandør av tjenester som dekker alle serviceaspekter. Vårt motto som vi ønsker at alle som tar i bruk våre tjenester skal oppleve er «ha en fin dag!».

For å kunne levere på dette kvalitetssikrer vi alle våre medarbeidere samt også våre eksterne leverandører. Våre ansatte skal ha en trygg arbeidsdag, så alt av sertifiseringer er på plass og vi kurser regelmessig våre ansatte i korrekt utførelse av sine oppgaver for å hindre at farlige situasjoner kan oppstå eller at man unødvendig pådrar seg slitasjeskader. Men vi er naturligvis også opptatt av effektivitet og at alle våre oppdragsgivere skal få det de bestiller, og har også fokus på dette.

Bestiller du tjenester fra Ren Service skal du føle deg trygg på at alt arbeid utføres med den høyeste fagmessige standard.

Renhold

Renhold har utviklet seg fra å være noe «alle» kan, til å bli et eget fagfelt. Riktig renhold er med på å skape et godt inneklima og øker trivselen på arbeidsplassen.

Les mer

Eiendomsservice

Et av tjenesteområdene du kan bruke med oss er eiendomsservice med mange ulike tjenester. Vi er totalleverandør innen bygg- og eiendomsdrift.

Les mer

Fasade

Du vet selv hvordan du opplever en fasade som ikke er vedlikeholdt. Skitne vinduer, vegger som er fulle av graffiti, takrenner som flommer over. Slikt gir ikke noe godt førsteinntrykk! Men det kan vi hjelpe deg med.

Les mer

Gulvbehandling

Mange gulv blir solgt som ”vedlikeholdsfrie”, men det stemmer ikke. Du bør sørge for jevnlig behandling av gulv for å beskytte dem mot skader fra det nordiske klimaet, hvor salt, vann, kulde og varme gir en tøff påkjenning.

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon