Behandlet tregulv - en av våre mange renholdstjenester

Renholdstjenester og servicetjenester

Ren Service AS tilbyr en rekke renholds- og driftsrelaterte tjenester i Oslo, Akershus og Østfold.

Med over 125 medarbeidere, høyt fokus på kvalitet i alle ledd, miljøvennlige løsninger og ikke minst konkurransedyktige priser – så har vi blitt et foretrukket service- og rengjøringsbyrå av mange store og små aktører i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

Våre tjenester er delt inn i fire hovedkategorier:

Om du ønsker å se nærmere på hvordan vi utfører de forskjellige tjenestene våre må du gjerne benytte vår menynavigasjon eller lenkene nedenfor. Vi omtaler de aller fleste tjenestene våre her på nettsiden under hovedkategoriene eller på egne sider.

Innen eiendomsservice tilbyr vi tjenester innen:

Innen fasade kan vi hjelpe med:

Innen gulvbehandling, har vi spesialisert oss på:

Dessuten tilbyr vi naturligvis alt av renholdstjenester:

En totalleverandør av servicetjenester

Ren Service AS er med andre ord en totalleverandør av tjenester som dekker alle serviceaspekter. Vårt motto som vi ønsker at alle som tar i bruk våre tjenester skal oppleve er «ha en fin dag!».

For å kunne levere på dette kvalitetssikrer vi alle våre medarbeidere samt også våre eksterne leverandører. Våre ansatte skal ha en trygg arbeidsdag, så alt av sertifiseringer er på plass og vi kurser regelmessig våre ansatte i korrekt utførelse av sine oppgaver for å hindre at farlige situasjoner kan oppstå eller at man unødvendig pådrar seg slitasjeskader. Men vi er naturligvis også opptatt av effektivitet og at alle våre oppdragsgivere skal få det de bestiller, og har også fokus på dette.

Bestiller du tjenester fra Ren Service skal du føle deg trygg på at alt arbeid utføres med den høyeste fagmessige standard.

Kontakt oss om du har spørsmål

Ta en telefon til 22 06 06 00 for en uforpliktende prat om både store og små oppdrag. Du kan også sende oss en epost på post@renservice.no, eller benytte kontaktskjemaet til høyre på denne siden.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring