Har du utfordringer med å fjerne istapper fra taket? Det er en utfordring å unngå at snø og is faller ned og forårsaker skade. Som eier av bygget er du pålagt å sørge for at ras unngås, og profesjonell hjelp med fjerning av istapper og sikring av området er derfor en god investering.

Unngå istapper fra taket i Oslo og omegn

 

Størst på istappfjerning

Ren Service AS er en av de største i Oslo Potensielt livsfarlige istapper som henger ut fra takog områdene rundt på fjerning av snø og istapper fra tak. Vi tilbyr avtaler hvor vi overvåker gården din og sørger for å fjerne istapper fra taket ved behov, for en fast og avtalt pris for hele sesongen.

Vi kan tilby istappfjerning både med lift og med autoriserte industriklatrere. Mange års erfaring med lift gjør at vi jobber raskt og effektivt med fjerning av istapper fra tak.

En avtale om istappfjerning for hele vinteren er en billig forsikring!

Fjerning av snø og istapper fra tak er gårdeiers ansvar

Ifølge Politivedtektene for Oslo § 4 første ledd:

“Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere eller lignende innretning som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Avvisere skal fjernes senest etter 7 dager med mindre eieren kan dokumentere lengre ventetid på rekvirert bistand til takrydding.”

Vi utfører også snøbrøyting og strøing i Oslo og omegn

Istappfjerning med fareforras.no

Fareforras.no er en avdeling under Ren Service AS som gjennom flere år har spesialisert seg på istappfjerning og snøbrøyting. Firmaet har over 20 års erfaring med tjenester innen eiendomsdrift. Som eiere er vi med i den daglige driften. Det gjør oss til et solid og ryddig firma.

Kontakt oss om

Ring oss på 22 06 06 00 for å forsikre deg mot istapper gjennom hele vintersesongen.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring