Vi hjelper deg med fjerning av istapper

Hjem » Fasade » Istappfjerning

Fjerning av istapper fra tak

Trenger du hjelp til fjerning av istapper fra taket? Som gårdeier er du pålagt å sørge for å unngå at istapper og snø faller ned og forårsaker skade. Vi tilbyr profesjonell hjelp til fjerning av istapper og sikring av området rundt.

Unngå istapper fra taket i Oslo og omegn

Størst på istappfjerning

Ren Service AS er en av de største i Oslo og omegn på fjerning av snø og istapper fra tak. Vi tilbyr avtaler hvor vi overvåker gården din og sørger for å fjerne istapper fra taket ved behov, for en fast og avtalt pris for hele sesongen.

Vi kan tilby istappfjerning både med lift og med autoriserte industriklatrere. Mange års erfaring med lift gjør at vi jobber raskt og effektivt med fjerning av istapper fra taket ditt.

En avtale om istappfjerning for hele vinteren er en billig forsikring!

Fjerning av snø og istapper fra tak er gårdeiers ansvar

Ifølge Politivedtektene for Oslo § 4 første ledd:

“Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere eller lignende innretning som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Avvisere skal fjernes senest etter 7 dager med mindre eieren kan dokumentere lengre ventetid på rekvirert bistand til takrydding.”

Ønsker du å unngå isdannelse på taket? Les Sintef Community sine tiltak mot isdannelser og istapper fra tak her

Vi utfører også snøbrøyting og strøing i Oslo og omegn

Istappfjerning med fareforras.no

Fareforras.no er en avdeling under Ren Service AS som gjennom flere år har spesialisert seg på istappfjerning og snøbrøyting. Firmaet har over 20 års erfaring med tjenester innen eiendomsdrift. Som eiere er vi med i den daglige driften. Det gjør oss til et solid og ryddig firma.

 

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon