Matter benyttes primært rundt inngangspartier til de fleste typer bygg, og de blir som alt annet skittent etter en stunds bruk

Hjem » Renhold » Matteservice

Matteservice

Hva er matteservice?

Matteservice fra Ren Service AS er matteutleie som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i dine lokaler – når det trengs.

Matter benyttes primært rundt inngangspartier til de fleste typer bygg, og de blir som alt annet skittent etter en stunds bruk. Matteservice er derfor en smart måte å sikre at mattene rundt inngangspartier bidrar til best mulig inneklima og minst mulig slitasje.

Gulvmatter reduserer vedlikeholdskostnader

Om smuss, skitt og fuktighet ikke blir med forbi inngangspartiet – så blir det mindre slitasje på gulvene innenfor.

Opp til 80% av skitt og smuss i en bygning kommer dit fra sko og skosåler. Å bruke matter i inngangspartiet er derfor den rimeligste investeringen du kan gjøre når det kommer til å holde lokalene rene. Gulvmatter egner seg også veldig godt til å suge opp fuktighet. Jo mindre vann som blir med innover i lokalene – jo bedre!

Matteservice gir deg mindre smuss, skitt og fuktighet inne i bygningen. Mindre skitt, smuss og fuktighet bidrar til et bedre inneklima og friskere ansatte.

Matter bidrar også til mindre slitasje på gulvene i dine lokaler. Med lengre levetid på gulvene sparer man dermed også kostnader fremover i tid. Dersom gulvene allerede er nedslitt kan vi hjelpe med behandling, sliping og polish av gulv eller vår overflatebehandling med PUR, som gir flotte og slitesterke gulv.

Tilpassede avtaler – og gulvmatter!

Er det nesten ingen i deres lokaler i fellesferien? Isåfall er det nok heller ikke et behov for å skifte matter i denne perioden. 

Vi begynner alltid vår matteservice med en befaring og en samtale. I denne fasen vil vi avklare:

  • Utskiftingsfrekvens for matter gjennom årets sesonger
  • Størrelser på mattene og antallet matter som behøves
  • Om matter skal spesialtilpasses (f.eks. egne logomatter for inngangsparti)

Ved å velge tilpassede logomatter i inngangspartiet oppnår man et penere og mer ryddig inntrykk for ansatte såvel som gjester.

Miljøfyrtårn logo

Miljøvennlig håndtering av matter

Ren Service AS er et Miljøfyrtårn. Alt fra valg av materialer i matter til måten de rengjøres vil preges av dette. Velger du oss til å stå for matteservice, så får du en miljøvennlig håndtering av mattene i dine lokaler. Du skåner dermed miljøet (og gulvene) i dine lokaler ved å velge vår matteservice!

Vi utfører matteservice i Oslo og Akershus, men om din bedrift befinner seg i Østfold eller Buskerud vil det også være muligheter for at vi kan bistå med utleie av matter til lokaler der.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon