Som Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift er vi opptatt av å skåne miljøet i alt vi gjør

Hjem » Fasade » Vinduspuss

Profesjonell vinduspuss i Oslo og omegn

Vinduspuss for kontorbygg, borettslag og sameier

Sur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Med gode rutiner for vindusvask vil fasaden på både store og små bygninger få lengre levetid. Vi tilbyr vask av vinduer, glasspaneler og fasader.

Hvordan pusse vinduer?

Som Miljøfyrtårn-bedrift er vi opptatt av å skåne miljøet i alt vi gjør. For å få skinnende rene vinduer bruker vi derfor rentvannssystemer fra Aquilas. Det innebærer at vi bruker renset og ionisert vann som løser opp skitt og smuss innenfra. Kombinert med børste gir dette et resultat fritt for striper og skjolder helt uten bruk av skadelige kjemikalier. 

Om skitten sitter godt benytter vi kun miljøvennlige kjemikalier som raskt brytes ned på de tøffeste områdene.

Vi har lang erfaring med vinduspuss, og mange svært fornøyde kunder i Oslo og omegn!

Trygg utføring av vinduspuss i høyden

Vi kan ta på oss ethvert oppdrag hos både firmaer og private. Om nødvendig bruker vi en 62 meters lift, så vi kan strekke oss langt for å få utført vinduspussen! Hvis det ikke holder med lift, bruker vi en industriklatrer.

Alle våre ansatte er sertifisert for å kunne utføre arbeider i høyden og sikrer seg godt. Vi er veldig opptatt av at våre ansatte skal ha det godt på jobb, så vi kurser jevnlig i arbeidsteknikk og sikkerhet. Og selvfølgelig gjør vi gode kontroller av alt sikringsutstyr både før og etter hvert oppdrag.

Har du lyst til å se hvordan vi utfører vinduspuss?

Romerikes Blad har tatt noen flotte bilder av våre ansatte i aksjon!

Vinduspuss bør utføres jevnlig

Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med å vaske vinduene. Selv om glass er herdet, hardt og vanskelig å trenge gjennom, vil forurensing over tid kunne erodere det ytre laget på vinduene og sette seg godt fast. Forurensing i kombinasjon med direkte sollys vil med tiden også ødelegge fôringen på vinduer, som igjen vil føre til raskere behov for utskifting.

Det er dermed billigere i lengden å sørge for regelmessig vask av vinduer og fasade.

Vinduspuss i kombinasjon med fasadevask

I tillegg til å utføre grundig og trygg vinduspuss, tilbyr Ren Service også fasaderengjøring. Fasaden utsettes for den samme forurensingen som vinduer, og om vi først skal komme for å ta vindusvasken minsker du kostnadene ved å ta en skikkelig rengjøring av fasaden samtidig.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon