Vinduspuss for kontorbygg, borettslag og sameier

mann gjør seg klar for vinduspussSur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Har dere gode rutiner på vinduspuss vil fasaden på deres små og store bygninger kunne yte lengre levetid.

Som miljøfyrtårn-bedrift er vi opptatt av å skåne miljøet i alt vi gjør. Til vask av vinduer bruker vi derfor rentvannssystemer fra Aquilas, og om skitten har satt seg veldig godt benytter vi kun miljøvennlige kjemikalier som raskt brytes ned på de tøffeste områdene!

Vi har lang erfaring med vinduspuss, og mange svært fornøyde kunder i Oslo og omegn!

 

Trygg utføring av vindusvask i høyden

Vi har yrkesstolthet enten vi vasker vinduene hos ditt firma eller privat. Ingen skal kunne si at vi ikke fikser oppdraget.

Om nødvendig bruker vi en 62 meters lift, så vi kan strekke oss langt for å få utført vinduspuss! Og hvis ikke dette skulle holde, så bruker vi en industriklatrer.

Bilde av vinduspuss i høyden.

Alle våre ansatte er sertifisert for å kunne utføre arbeider i høyden og sikrer seg godt. Vi er veldig opptatt av at våre ansatte skal ha det godt på jobb, så vi kurser jevnlig i arbeidsteknikk og sikkerhet. Og selvfølgelig gjør vi gode kontroller av alt sikringsutstyr både før og etter oppdrag!

Har du lyst til å se hvordan vinduspuss foregår?

Romerikes Blad har tatt noen flotte bilder av våre ansatte i aksjon!

 

Vinduspuss bør utføres jevnlig

Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med rengjøringen. Selv om glass er herdet, hardt og vanskelig å trenge gjennom, så vil forurensing over tid kunne erodere det ytre laget på vinduene og sette seg godt fast. Forurensing i kombinasjon med direkte sollys vil med tid også ødelegge foringen på vinduer, som betyr raskere behov for utskifting.

Det er derfor billigere å sørge for regelmessig renhold av vinduer og fasade i lengden.

Hvorfor ikke kombinere vinduspuss med en skikkelig fasadevask?

I tillegg til å utføre grundig og trygg vinduspuss tilbyr Ren Service også fasaderengjøring. Fasaden utsettes også for den samme forurensingen som vinduer, og om vi først skal komme for å ta vinduspussen minsker du kostnadene ved å ta en skikkelig rengjøring av fasaden samtidig.

Kontakt oss for profesjonell vinduspuss

Ring oss på 22 06 06 00 eller send en epost til post@renservice.no for å enten ta en uforpliktende samtale og befaring – eller booke inn et ansiktsløft til dine vinduer.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring