Vi er totalleverandør innen bygg- og eiendomsdrift

Hjem » Eiendomsservice

Eiendomsservice

Eiendomsdrift i Oslo og omegn

Et av tjenesteområdene du kan bruke med oss er eiendomsservice med mange ulike tjenester. Vi er totalleverandør innen bygg- og eiendomsdrift.

Tjenester innen eiendomsservice

Vi tilbyr alt av tjenester innen eiendomsservice. Avfallshåndteringen inkluderer containerutleie og bortkjøring av av søppel. Garasjevask omfatter alle typer garasjer på alle typer underlag.

Gressklipping blir raskt og effektivt utført. Vi tar også hånd om kalking og gjødsling ved behov. Øvrige gartnertjenester og vedlikehold av grøntanlegg er også del av vårt tilbud. Vi tar hånd om beplantning, beskjæring og annen utbedring av grøntområder.

Videre kan vi tilby diverse håndverkertjenester, slik som elektriker, rørlegger og låsesmed. Vaktmestertjenester hører også med på denne listen. Det samme gjør drift av tekniske anlegg, slik som ventilasjon, kjøleaggregater, heiser og el-anlegg.

Når vinteren kommer kan du inngå fast avtale om snørydding og strøing etter behov.

Kvalitetssikret leveranse

Ren Service AS har et miljø som avler og tiltrekker bransjens beste fagfolk. Kompetente medarbeidere som er blant de ledende innen sine felt, og holder seg løpende oppdatert om nye produkter og metoder.

Vi kvalitetssikrer alle våre medarbeidere, samt våre eksterne leverandører, noe som gjør at våre kunder kan stole på at alt arbeid er av den høyeste, fagmessige standard.

Avfallshåndtering

Trenger dere avfallshåndtering, containerutleie og bortkjøring av søppel for næringsvirksomheter eller privat hushold?

Les mer

Drift og vedlikehold

Tekniske anlegg trenger jevnlig oppmerksomhet for god drift og vedlikehold når det er noe feil. Ventilasjon, lys og varme er viktige at fungerer som det skal, og det kan vi hjelpe med.

Les mer

Garasjevask

En gang i blant er det lurt å gjennomføre en effektiv rengjøring av garasjeanlegg, med feiing, vask og høytrykkspyling. Uansett hvilken type garasjeanlegg du har, kan vi hjelpe med garasjevask.

Les mer

Gartnertjenester

På den grønne siden påtar vi oss alle typer tjenester i Oslo og Akershus som krever en gartner. Våre gartnertjenester inkluderer oppgradering og vedlikehold av grøntanlegg, gressklipping, beskjæring, ugressbekjempelse, oppgradering av grøntområder og lekeplasser.

Les mer

Gressklipping

Har dere en stor plen i deres sameie eller borettslag, eller utenfor næringsbygg og bedrifter? Vi hjelper dere med gressklipping for store og små arealer, enger og gressplener.

Les mer

Håndverkstjenester

Trenger du hjelp med små eller store håndverkstjenester? Vi kan hjelpe med snekring, muring og maling, både for private og offentlige kunder.

Les mer

Rens av takrenner

Hver høst bør man sørge for en rens av takrenner og nedløpsrør. Årsaken til at man bør utføre rens av takrenner om høsten – er at løv og barnåler som faller av trær ofte blåser opp eller faller ned på taket. Med litt vanlig høstregn finner dette veien ned i takrennene, og plugger igjen de naturlige veiene for vann fra regn og snøsmelting.

Les mer

Snøbrøyting

Vintervedlikehold er like uunngåelig hvert år, enten det er måking av snø eller strøing av trapp. Ønsker dere hjelp til dette, kan vi stå for både snøbrøyting og strøing av private- og offentlige veier, og på lukkede områder.

Les mer

Vaktmestertjenester

Vi leverer vaktmestertjenester til borettslag, sameier, offentlige bygg, bedrifter og næringseiendom. Du kan stole på at våre vaktmestere kan hjelpe deg med alt fra vedlikeholdsarbeid og reparasjoner, til drift av bygninger og utearealer.

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon