Både inngangsparti, operasjonssaler, og alle deler av sykehus med aktivitet og besøkende må holdes rent

Hjem » Renhold » Renhold på sykehus

Renhold på sykehus

Et godt og rent miljø en absolutt nødvendighet på sykehus. Både inngangsparti, operasjonssaler, og alle deler av sykehus med aktivitet og besøkende må holdes rent. For de rommene som trenger sterilt renhold på sykehuset er det viktig å ha gode rutiner og renholdsavtaler.

Renhold på sykehus er forebyggende for bakterier

Godt sykehusrenhold er utrolig viktig innenfor et sykehus da det huser mange pasienter med forskjellig tilstand. Renhold på sykehus er ment for å forebygge sykdommer for de som er mer utsatte til dårlig renhold. Dette er f.eks. astmatikere, allergikere, men det skal også beskytte personalet i det daglige arbeidet. Uansett er den viktigste faktoren søl av humant biologisk materiale.

Ren Service AS har en faglig dyktig stab av renholdere. De har hatt god opplæring i metodikk og prinsipper for hygiene renhold. Vi forholder oss til NS-INSTA 800:2018 standarden når vi utfører våre tjenester og det med effektivt renhold. Flere av våre renholdere har fagbrev. Vi sørger for at alle våre renholdere utfører arbeidet med fagmessig høy standard.

Vi tilbyr alltid førsteklasses service og vil gi en kundeopplevelse som er både smidig og vil føles tett på. Vi kjennetegnes for vår evne til å tilpasse oss systemene til hver enkelt kunde og situasjon. Med vår gjennomføringskraft kan du være trygg på at dine mål blir nådd.

Hva er NS-INSTA 800:2018?

NS-INSTA 800:2018 er en nordisk bransjestandard for kvalitet og målesystem for denne. Standarden tar sikte på å gjøre det enklere å kjøpe renhold og måle kvaliteten på renholdet. Standarden er utviklet i et samarbeid mellom en rekke renholdsbedrifter, fagforeninger og brukergrupper fra Norge, Sverige og Danmark. NS-INSTA 800:2018 er en velkjent standard for de innen bransjen og er like anvendelig i et sykehus som på et enkelt kontor.

Øk dine hygienetiltak med Lavendel Hygiene!

For desinfeksjon av hele rom i sykehus, helseinstitusjoner og annen næringsmiddelindustri anbefaler vi Sterisafe. Denne desinfiseringsroboten fjerner ikke bare mugg og bakterier, men også partikler i lokalet. Til nå har ikke noe annet system vært tilgjengelig på markedet. Vi tilbyr dette nå gjennom selskapet Lavendel Hygiene. Dette gir en unik renhet etter behandlingen. Sterisafe er meget enkel å bruke, og i løpet av bare 2-3 timer er hele prosessen unnagjort.

Lavendel Hygiene er en avdeling under Ren Service AS som yter spesialrenhold, desinfeksjon og prinsipper for hygiene renhold. De leverer produkter som skal hjelpe kunder med å opprettholde god hygiene i sine lokaler uansett virksomhet. Produktene er miljøvennlige. Les mer på deres nettsider her.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon