Ren Service AS har lang erfaring med Rent Tørt Bygg (RTB)

Hjem » Renhold » Byggrengjøring

Byggrengjøring

Byggrengjøring eller byggvask er den siste runden med rengjøring før nye bygg kan tas i bruk. Her finnes det flere standarder som må følges, og kravene er strenge for utførelse. Ren Service AS har lang erfaring med Rent Tørt Bygg (RTB). Vi hjelper store og kjente aktører med byggrengjøring på nybygg.

Byggrengjøring på Østlandet

Økt trivsel og et renere inneklima for ansatte er den beste investeringen en bedrift kan gjøre for sine ansatte, dette gjelder selvfølgelig også på en byggeplass. Vi tilbyr brakkevask etter ønskede intervaller for nybygg eller rehabilitering av bygg. Ren Service AS utfører sine jobber med effektivitet og høy kvalitet.

Vår renholdstjeneste inkluderer alt fra start til slutt i en byggeprosess. I tillegg kan vi tilby riggmann/servicemedarbeider som står til disposisjon for entreprenør. Vi tilbyr alt av produkter som avfallsekker, hygieneprodukter, vask av arbeidsklær og matteservice.

Drammensveien 134, Skøyen i Oslo

Vår byggrengjøring utføres iht.:

Har du behov for byggvask? Send oss en melding i skjemaet til høyre på siden, så finner vi en dato for en uforpliktende befaring.

Godkjent av StartBANK

Vi er godkjent av StartBANK, ID 139182. Vi har solide referanser for byggrengjøring fra store og kjente entreprenører på Østlandet. Disse stiller svært strenge krav både til kvaliteten på rengjøring og til støvnivå. Det settes krav til planlegging, gjennomføring, utstyr, kvalitetssikring med mer.

Vi leverer høy kvalitet på byggrengjøringen!

En betingelse for å stille kvalitetskrav er at oppnådd kvalitet kan kontrolleres på en objektiv og rettferdig måte.

Vi levere byggrengjøring i henhold til dagens standarder innen NS-INSTA-800 og etter Rent Tørt Bygg prinsippet. Dette krever fagkunnskap og derfor er våre ledere personsertifisert innen NS-INSTA-800 .

Krav til lavest mulig støvbelastning er mest aktuelt, og krever derfor støvmålinger i tillegg til visuell kontroll. Kontroll utføres med BM Dustdetector – som er et måleinstrument for kvantitativ analyse med geltape. Skriftlig dokumentasjon etter målingene leveres entreprenør.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon