Det bør tas hensyn til blant annet lokalenes bruksområder, type overflater, ventilasjon og byggets beliggenhet

Hjem » Renhold » Hovedrengjøring

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring har som formål å bringe et bygg til en optimal standard for renhold. Både estetisk og hygienisk.

Ved hovedrengjøringen fjerner vi støv fra steder som vanligvis ikke blir rengjort. Dette er minst like viktig som det daglige renholdet – for å ivareta et rent og godt innemiljø på arbeidsplassen.

Hovedrengjøring av bygg i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold

Hvor ofte det er behov for så grundig renhold varierer. Det bør tas hensyn til blant annet lokalenes bruksområder, type overflater, ventilasjon og byggets beliggenhet.

Lokaler nær trafikkerte bilveier trenger gjerne hovedrengjøring oftere enn andre bygg på grunn av støv og eksos.

Hovedrengjøring ved kjøp og salg av bolig

Hvor rent det er ved overdragelse av bolig er ofte grunnlag for diskusjoner mellom kjøper og selger. Dette kan du unngå ved å bruke oss til å stå for en skikkelig rengjøring. Våre profesjonelle ansatte er både effektive, men også særdeles grundige – og våre tjenester er konkurransedyktig priset!

Lar du Ren Service utføre hovedrengjøringen ved salg av bolig er alt vårt ansvar. Vi er så sikre på kvaliteten i våre rengjøringstjenester, at du ikke trenger å betale før boligen er godkjent for overtakelse!

Vi bruker kun miljøvennlige produkter

Ren Service AS er oppriktig opptatt av miljøet, og vi benytter kun produkter som er miljøvennlige og allergivennlige. For rengjøring av husvegger og fasader benytter vi primært rentvannssystemer, og om det kreves sterkere kost velger vi kun kjemikalier som er skånsomme for både miljøet og de ansatte som håndterer dem.

Og selvfølgelig sikrer vi at du sitter igjen med et skinnende rent resultat som overholder bransjens aller høyeste standarder!

 

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon