Riktig renhold er med på å skape et godt inneklima og øker trivselen på arbeidsplassen

Hjem » Renhold

Renhold

Renhold i Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud

Renhold har utviklet seg fra å være noe «alle» kan, til å bli et eget fagfelt. Riktig renhold er med på å skape et godt inneklima og øker trivselen på arbeidsplassen.

Renhold er forebyggende helsearbeid og har direkte betydning for helsen. Nye undersøkelser har skapt en høyere bevissthet om sammenhengen mellom kvaliteten på renholdet og slimhinneirritasjon, astma og allergi.

Våre renholdstjenester

Ren Service AS er en totalleverandør av renholdstjenester i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Våre rengjøringstjenester inkluderer blant annet: 

Godt renhold skaper bedre inneklima

Hensikten med renhold er å fjerne smuss, støv og forurensning fra innemiljøet. Dette er ikke noe man bare utfører av estetiske grunner, men også for å unngå kontakt med, og innånding av, irriterende bakterier, sporer og støv. God rengjøring bidrar også for å minimere slitasjen på bygninger.

Det er ikke bare hvor ofte og hvor grundig renholdet utføres som er av betydning. Valg av kjemikalier, metoder og utstyr spiller også i stor grad inn på hvor effektivt renholdet er.

Skreddersydde løsninger

Ren Service AS har gode systemer og rutiner, men kjennetegnes først og fremst på vår evne til å tilpasse systemene og vår leveranse til hver enkelt kunde og situasjon. For å lykkes med det jobber vi for å være tettest mulig på kunden og kundens virksomhet. Vi vil alltid skreddersy våre løsninger til dine unike utfordringer.

Vi kvalitetssikrer alle våre medarbeidere og våre eksterne leverandører, noe som gjør at våre kunder kan stole på at alt arbeid utføres med en fagmessig høy standard. Vårt mål og vår visjon er at alle våre kunder og ansatte skal ha en fin dag!

Vi er spesielt opptatt av miljøet, og velger derfor kun løsninger som både er allergi- og miljøvennlige.

Brakkevask

Fra en byggeprosess startes opp til ferdigstillelse, er det behov for et oppholdsrom for arbeiderne. Her vil det være viktig å ivareta nødvendig renhold for opprettholdelse av god hygiene for de ansatte. Ren Service AS kan tilby alt fra brakkevask, bytte av hygieneartikler og vask av arbeidsklær til matteservice.

Les mer

Byggrengjøring

Byggrengjøring eller byggvask er den siste runden med rengjøring før nye bygg kan tas i bruk. Her finnes det flere standarder som må følges, og kravene er strenge for utførelse. Ren Service AS har lang erfaring med Rent Tørt Bygg (RTB). Vi hjelper store og kjente aktører med byggrengjøring på nybygg.

Les mer
Drammensveien 134, Skøyen i Oslo

Daglig renhold

Vårt mål når vi påtar oss daglig renhold, er å oppnå full innsikt og forståelse for de krav og servicebehov dere har i hverdagen.

→ For deretter å levere på dette, og enda litt til!

Les mer

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring har som formål å bringe et bygg til en optimal standard for renhold. Både estetisk og hygienisk.

Ved hovedrengjøringen fjerner vi støv fra steder som vanligvis ikke blir rengjort. Dette er minst like viktig som det daglige renholdet – for å ivareta et rent og godt innemiljø på arbeidsplassen.

Les mer

Matteservice

Matteservice fra Ren Service AS er matteutleie som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i dine lokaler når det er behov for dette. En ren gulvmatte til enhver tid er essensen av vår matteservice.

Matter benyttes primært rundt inngangspartiet til de fleste typer bygg, og vil, som alt annet, bli skitne etter en tids bruk. Matteservice er derfor en smart måte å sikre at mattene rundt inngangspartiet bidrar til best mulig inneklima og minst mulig slitasje.

Les mer

Spesialrenhold

Vi har utført spesialrenhold siden 1993, og har bred erfaring med renhold av legekontorer, tannlegekontorer, sykehus, operasjonssaler m.m.

Les mer

Renhold på sykehus

Et godt og rent miljø er en absolutt nødvendighet på sykehus. For alle deler av et sykehus med aktivitet og besøkende, fra inngangsparti til operasjonssaler, må det grundig renhold til. For rom som krever sterilt renhold, er det viktig å ha gode rutiner og renholdsavtaler.

Les mer

Trappevask

Jevnlig trappevask bidrar til at fellesarealene holder seg trivelige for alle som bor i bygården eller blokken. Det hindrer også at smuss man tar med utenfra blir med videre inn i bygget.

Du kan bestille trappevask for borettslag og sameier på fast basis, eller som del av en større løsning.

Les mer

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon