Ren Service AS utfører oppskuring og polish-behandling på både vinyl og linoleum

Hjem » Gulvbehandling » Oppskuring polish-behandling

Oppskuring og polish-behandling

Både vinyl- og linoleumsgulv er gulv som tåler hard belastning over lang tid. Men også vinyl og linoleumsgulv behøver riktig ivaretagelse. Ren Service AS utfører oppskuring og polish-behandling på både vinyl og linoleum. Dette fornyer gulvet, og gir lengre levetid!

Linoleumsgulv – et miljøvennlig alternativ

Linoleum fremstilles av fornybare materialer som linolje, harpiks, tremel og jute, og er fullstendig biologisk nedbrytbart.

Av den grunn har linoleumsgulv oppnådd å bli Svanemerket. Dessuten er linoleumsgulv anbefalt av Astma- og allergiforbundet.

Vinylgulv

Vinylgulv er et rimeligere alternativ til for eksempel laminat. Vinylbelegget har en myk bakside og en sterk og hard overflate. Det gjør at den blant annet tåler vann godt. Vinylgulv stiller ikke de store kravene til vedlikehold, men det må like fullt tas vare på for å holde seg fint.

Trygg rengjøring av linoleum- og vinylgulv

Linoleumsgulv kan lett ødelegges ved feil metoder eller feil type kjemikalier nettopp fordi det består av naturlige materialer. Også vinylgulv kan misfarges dersom man ikke tar de nødvendige forhåndsregler.

Ren Service AS har erfaring med linoleumsgulv og vinylgulv som strekker seg helt tilbake til 1991. Ditt gulv er i trygge hender når vi utfører vedlikeholdet.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon