Med tepperens fra Ren Service AS får du et bedre inneklima, og en god følelse av renhet!

Hjem » Gulvbehandling » Tepperens

Tepperens

Et teppe krever jevnlig støvsuging og rensing for å få vekk smuss. Hvis ikke risikerer man at teppet blir grobunn for uønskede mikroorganismer, som over tid vil gi et dårligere inneklima for deg og dine kollegaer.

Med tepperens fra Ren Service AS får du et bedre inneklima, og en god følelse av renhet!

Regelmessig rens av fastmonterte tepper

Regelmessige runder med støvsugeren er alfa og omega for levetiden på gulvteppet ditt. Dette forhindrer støv og skitt fra å trenge seg lenger ned, hvor det etter hvert vil ødelegge fibrene i teppet.

→ En kraftig støvsuger, gjerne en med børstehode som kan beveges – er best.

Vi kan utføre rens av tepper enten som temporært oppdrag eller som del av en avtale om daglig renhold.

Markedets beste tepperenser

De aller fleste teppeforhandlere anbefaler at man dyprenser teppet årlig. Det sier seg selv at dersom teppet ligger i områder med mye trafikk krever hyppigere rengjøring – enn gulv som er utsatt for mindre bruk og slitasje.

Vi bruker markedets beste maskiner for tepperens – CFR. Dette for å sikre optimalt renhold av ditt gulvteppe.

Disse maskinene kommer utstyrt med et patentert induksjonsmunnstykke som forstøver rensevæsken, slik at hvert enkelt fiber blir rengjort. Teppet tørker i løpet av få timer etter tepperens er utført.

Derfor påvirker tepper inneklimaet

Regelmessig tepperens er essensielt for inneklimaet. Tepper påvirker nemlig dette på mange måter:

  • De fungerer som oppsamlingsplass for organisk materiale
  • Teppegulv er samleplass for allergener (dyreflass, middrester, pollen, matrester), bakterier og bakterierester, støv og partikler
  • De suger til seg kjemiske stoffer som kan gi vond lukt i rommet
  • Teppene trenger rengjøring med støvsuger, sjamponering og rensing. Rengjøringen tilfører luften kjemikalier
  • Tepper som er avhengige av støvsuging med tradisjonelle støvsugere kan gi problemer ved at finstøv, gasser og lukt passerer filteret og blåses ut i rommet
  • Avdampinger fra store fiberoverflater fører til at luften blir ufrisk og opplevelsen av dårlig inneklima øker, mens trivselen avtar

(Kilde: Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF))

Det er også viktig å huske at tepper gir mindre slitasje på leddene for de som går på disse enn et hardere gulv vil gi. Og om man har tepper eller gulvmatter i inngangspartiet vil dette også plukke opp smuss, skitt og fukt som dermed ikke blir med videre inn i bygningen. Såfremt man får utført skikkelig renhold er derfor tepper en god ting!

Kontakt oss om for å rense tepper

Ta kontakt på telefon 22 06 06 00 for en uforpliktende prat om hva som kan gjøres for å forbedre ditt inneklima. Vi kan også nås på post@renservice.no eller om du benytter kontaktskjemaet på våre nettsider.

Vi utfører tepperens primært i Oslo og omegn, men for større jobber vil vi også kunne bistå med rensing av tepper i Viken. Om ønskelig kan vi gi et pristilbud på tepperens i dine lokaler, eller en oversikt over andre tjenester vi også kan bistå med.

Daglig renhold i Oslo og omegn

Ren Service AS utfører daglig renhold til din bedrift dersom det skulle være ønskelig. Våre oppdragsgivere får faste renholdere som kjenner til dine lokaler. De vil utføre jobben effektivt og med høy kvalitet for å oppnå våre krav til daglig renhold. Les mer her om dette kan være noe for din bedrift.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon