Med profesjonell tepperens fra Ren Service AS får du et bedre inneklima, og en god følelse av renhet!

Hjem » Gulvbehandling » Tepperens

Tepperens i Oslo og omegn

Et teppe krever jevnlig tepperens og støvsuging for å få vekk smuss. Hvis ikke risikerer man at teppet blir grobunn for uønskede mikroorganismer, som over tid vil gi et dårligere inneklima for deg og dine kollegaer.

Med profesjonell rensing av tepper og gulvtepper fra Ren Service AS får du et bedre inneklima, og en god følelse av renhet!

Regelmessig tepperens av fastmonterte gulvtepper

Regelmessige runder med støvsugeren er alfa og omega for levetiden til gulvteppet. Dette forhindrer støv og skitt fra å trenge seg lenger ned, hvor det etter hvert vil ødelegge fibrene i teppet.

→ En kraftig støvsuger, gjerne en med børstehode som kan beveges – er best.

Vi kan utføre tepperens som et temporært oppdrag eller som del av en avtale om daglig renhold.

Markedets beste tepperens

De aller fleste teppeforhandlere anbefaler at man dyprenser teppet årlig. Det sier seg selv at dersom teppet ligger i områder med mye trafikk krever det hyppigere rengjøring enn tepper som er mindre utsatt for bruk og slitasje.

Vi bruker markedets beste maskiner for rensing av gulvtepper – CFR. Dette for å sikre optimalt renhold. Maskinene kommer utstyrt med et patentert induksjonsmunnstykke som forstøver rensevæsken, slik at hvert enkelt fiber blir rengjort. Teppet tørker i løpet av få timer etter tepperens er utført.

Derfor er det viktig med rens av tepper

En av fordelene med å ha tepper eller gulvmatter i inngangspartiet er at disse plukker opp smuss, skitt og fukt slik at det ikke blir med videre inn i bygningen. Men forutsetningen er at man får utført regelmessig tepperens for at inneklimaet skal holde seg så bra som mulig. Tepper og teppegulv påvirker nemlig inneklimaet på mange forskjellige måter:

  • De fungerer som oppsamlingsplass for organisk materiale.
  • Gulvtepper er samleplass for allergener (dyreflass, middrester, pollen, matrester), bakterier og bakterierester, støv og partikler.
  • De suger til seg kjemiske stoffer som kan gi vond lukt i rommet.
  • Teppene trenger rengjøring med støvsuger, sjamponering og rensing. Rengjøringen tilfører luften kjemikalier.
  • Tepper som er avhengige av støvsuging med tradisjonelle støvsugere kan gi problemer ved at finstøv, gasser og lukt passerer filteret og blåses ut i rommet.
  • Avdampinger fra store fiberoverflater fører til at luften blir ufrisk og opplevelsen av dårlig inneklima øker, mens trivselen avtar.

(Kilde: Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF))

Få tilbud på tepperens

Ta kontakt på telefon 22 06 06 00 for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby av vedlikeholdsavtaler for å forbedre ditt innemiljø. Vi kan også nås på post@renservice.no eller du kan benytte vårt kontaktskjema.

Vi utfører tepperens primært i Oslo og omegn, men for større jobber vil vi også kunne bistå med rensing av tepper i Viken. Om ønskelig kan vi gi et pristilbud på tepperens i dine lokaler, samt en oversikt over andre tjenester som kan være aktuelle for deg og din bedrift.

Daglig renhold i Oslo og omegn

Ren Service AS utfører daglig renhold for din bedrift dersom det skulle være ønskelig. Våre oppdragsgivere får faste renholdere som kjenner til lokalene. De vil utføre jobben effektivt og med høy kvalitet for å oppnå våre krav til daglig renhold. Les mer om daglig renhold kan være noe for din bedrift.

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon