Vi hjelper dere med gressklipping for store og små arealer, enger og gressplener

Hjem » Eiendomsservice » Gressklipping

Gressklipping

Har dere en stor plen i deres sameie eller borettslag, eller utenfor næringsbygg og bedrifter? Vi hjelper dere med gressklipping for store og små arealer, enger og gressplener.

Avhengig av hva deres behov av tjenester er, kan vi bistå med gressklipping av plen. Om vi også står for vaktmestertjenester til bolig/bygg vil vaktmestre stå for klipping av gress når de har oppdrag hos dere, men hvis dere kun trenger gressklipping vil det ofte være våre gartnere som bistår.

Vi kan stå for gressklipping for borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg og større eiendommer i Oslo og omegn.

Vedlikehold av gressplen

Vi håndterer alle typer gressklipping, fra de minste til de største oppdrag. Med vår lange erfaring innen klipp og trim av plen vil vi komme med anbefalinger til hvor ofte gresset bør klippes – og føre gode logger for når vi har utført klipping av plen.

I vår maskinpark har vi alt fra store plenklippertraktorer til effektive småklippere og kantklippere. At utføringen av gressklipping er effektivt kommer dere til gode. Vi benytter rett og slett de beste maskinene på markedet for å klippe plenene penest mulig – og dette til en konkurransedyktig pris.

Mer enn bare gressklipping

Kalking og gjødsling kan også inngå i avtalen om det skulle være behov for det, slik at gresset vokser og ser pent ut. Har dere behov for opparbeiding og utbedring av grøntområde kan våre gartnere hjelpe med dette, i tillegg til trimming av hekker, trær og ivaretakelse av blomster og bed.

Ta en titt på våre gartnertjenester for grøntanlegg

Er du interessert? Ta kontakt

Send forespørsel om tilbud Se kontaktinformasjon