Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent. Det inneholder forskjellige urenheter, som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer, klor, alkalier med mer. Det vil derfor ikke løse opp smuss. Som en del av vår tjeneste har vi professjonelle rentvannnsystemer for vask av vinduer, glasspaneler og fasader 

 

 

Ionisert vann

Selv i Norge, hvor drikkevannet er
av meget høy kvalitet, er konsentrasjonen av urenheter høy nok til at den vil ses som flekker på vinduer og fasader. Konsentrasjone

n måles i PPM (partikler per million), og her i landet varierer urenhetene fra 20-350 PPM avhengig av sted. Mer enn 10 PPM vil være synlig på et vindu.

 

Ved å rense og ionisere vann gjennom spesielle filtre får man en svært effektiv og miljøvennlig vinduspuss for glass og fasader. Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra, fordi vannet er svært aktivt. I kombinasjon med mekanisk bearbeiding med børste kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder samtidig som at man unngår bruk av sterke og skadelige kjemikalier.

Ren Service AS er de som i Oslo/Akershus tilbyr miljøvennlig vinduspuss med rentvanns-systemer hvor du samtidig kan spare penger i forhold til tradisjonell vinduspuss.
 

Fordeler med rentvanns-systemer

Ionisert vann gir en lang rekke fordeler i forhold til bruk av skadelige kjemikalier:

  • Rent ionisert vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare glasset, kan rengjøres. Det inkluderer aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass/aluminium), metallkledning, skilt/reklamefolier, solceller med mer.
  • Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer og så videre.fasadevask med børste
  • Tidligere utilgjengelige vinduer kan rengjøres med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, er uproblematisk med teleskopstenger på opptil 23 meter.
  • Rentvanns-systemer kan også brukes innendørs, så sant gulvet tåler vann. Vi anvender da en vannsuger for å fjerne vannet. Dette er en utmerket løsning for atrium eller takglass med vanskelig adkomst.
  • Ionisert vann er ideelt for skitne vinduer nær tungt traffikert vei eller ut mot sjøen. Ved regelmessig bruk av ionisert vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester og annet som fester seg til vinduene. Når glasset er grundig rengjort tar det lenger tid før det blir skittent igjen.
  • Ionisert vann skader ikke beplantning og vegetasjon.

 

Kontakt oss for miljøvennlig vinduspuss med rentvanns-systemer

Ta en telefon til 22 06 06 00 for mer informasjon om miljøvennlig vinduspuss, og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med rengjøring av vinduer og fasade.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring