Fasade er bygningens ansikt utad, og derfor viktig for hvordan folk opplever et bygg. I tillegg er det den delen av en bygning som er mest utsatt for vær, vind og slitasje. Vi har lang erfaring og kan tilby mange former for tjenester som holder fasaden på din eiendom pen.

Hold fasaden ren – det ytre teller!

Du vet selv hvordan du opplever en fasade som ikke er vedlikeholdt. Skitne vinduer, vegger som er fulle av graffiti, takrenner som flommer over. Slikt gir ikke noe godt førsteinntrykk! Men det kan vi hjelpe deg med. Ta en titt på våre tjenester for fasade, og se hvordan vi kan gi ditt bygg et pent ytre som også vil vare lengre.

For større bygg sine fasader

Vi utfører fasadevask og fasaderengjøring så miljøvennlig som overhodet mulig. Dette oppnår vi med effektive høytrykkspylere og minst mulig bruk av kjemiske tilsetningsstoffer. Vi kan også hjelpe med fjerning av graffiti. For å gjøre den jobben enklest mulig anbefaler vi å sette fasaden inn med anti-graffiti før skaden skjer. Da kan vi enkelt spyle bort alle spor etter taggere. Som en del av vårt miljøfokus var vi den første leverandøren i Oslo som valgte å satse på rentvanns-systemer med varmt vann. Dette er rett og slett ekstremt rent og aktivt vann som brukes direkte på glass og fasader – uten skadelige tilsetningsstoffer. Og der det er aktuelt kan vi stå for vask av persienner.

Vinduspuss er kanskje det mest synlige tiltaket som kan gjøres for å få en skinnende ren og blank fasade. Også her velger vi miljøvennlige alternativer.

Vi kan også stå for rensing av takrenner og nedfall samt faste avtaler om istappfjerning etter behov.

For privatboliger sin fasade

Vi hjelper også med fasaderengjøring på privatboliger. Dette omfatter utvendig husvask, å holde taksteinen ren og takrennene frie for løv og annet som kan føre til blokkeringer og påfølgende vannskader/istappdannelser.

Vi hjelper alt fra store næringsbygg til privatboliger med fasadetjenester i Oslo, Viken (Akershus, Buskerud og Østfold).

Kontakt oss for en prat om hvordan vi kan rengjøre fasaden på ditt bygg.

Ta en telefon til 22 06 06 00 for en prat om hvordan vi kan rengjøre fasaden på ditt bygg.