Eiendomsservice i Oslo og Viken/Akershus

Ren Service AS er i dag en totalleverandør innen bygg- og eiendomsdrift med fokus på renhold, eiendomsservice og fasade. I mer enn 20 år har vi hele tiden hatt fokus på kundenes behov innen eiendomsservice, og setter vår ære i å oppfylle dem. For oss er troverdighet og god kommunikasjon en selvfølge.

Tjenester innen eiendomsservice

Vi tilbyr alt av tjenester innen eiendomsservice. Avfallshåndteringen inkluderer containerutleie og bortkjøring av av søppel. Garasjevask omfatter alle typer garasjer på alle typer underlag. Gressklipping blir raskt og effektivt utført. Vi tar også hånd om kalking og gjødsling ved behov. Øvrige gartnertjenester og vedlikehold av grøntanlegg er også del av vårt tilbud. Vi tar hånd om beplantning, beskjæring og annen utbedring av grøntområder. Videre kan vi tilby diverse håndverkertjenester, slik som elektriker, rørlegger og låsesmed. Vaktmestertjenester hører også med på denne listen. Det samme gjør drift av tekniske anlegg, slik som ventilasjon, kjøleaggregater, heiser og el-anlegg. Når vinteren kommer kan du inngå fast avtale om snørydding og strøing etter behov.

Kvalitetssikret leveranse

Ren Service AS har et miljø som avler og tiltrekker bransjens beste fagfolk. Kompetente medarbeidere som er blant de ledende innen sine felt, og holder seg løpende oppdatert om nye produkter og metoder.

Vi kvalitetssikrer alle våre medarbeidere, samt våre eksterne leverandører, noe som gjør at våre kunder kan stole på at alt arbeid er av den høyeste, fagmessige standard.

Kontakt oss for eiendomsservice

Ring oss på 22 06 06 00 eller send epost til post@renservice.no for en uforpliktende prat om hvilke tjenester innen eiendomsservice som kan være aktuelle for deg.