Renholdsfirma – Effektivt renhold med fokus på kvalitet

Ren Service AS har hovedfokus på renholdskvalitet. Derfor stiller vi oss bak NS-INSTA 800:2018 som er den siste versjonen av felles standard i Norden for hvordan vask av rom skal kunne måles.

Vi spesialiserer oss på renhold som tar hensyn til miljøet så vi velger alltid grønt alternativ. Som sertifiserert Miljøfyrtårn, re-sertifisert Svanemerket og ECO bedrift og medlem av Grønt Punkt Norge er dette noe vi er særdeles opptatt av.

Godkjent renholdsbedrift

Vi har et stort spenn på hvilke tjenester vi kan levere. Hovedsaklig har vi bedrifter, det offentlige og borettslag som vår kunder, men vi gjør også enkelte oppdrag for private. Her inngår alt fra daglig til periodisk renhold, samt også skreddersydde spesialleveranser.

Vi har 4 områder vi har mulighet for å levere tjenester:

  • Renhold – Vi står for renhold for alt mot kontorer, sykehus og brakkerigg. Både renhold og etterfylling av hygieneartikler tar vi oss av slik at du får et fantastisk arbeidsmiljø.
  • Eiendomsservice – Drift og vedlikeholdstjenester som avfallshåndtering, gartner og vaktmestertjenester, rens av takrenner til snøbrøyting og strøing om vinteren.
  • Fasade – Tar oss av vask av bygg utvendig. Det inkluderer fasade og vinduspuss. Her kan vi også ta på oss oppdrag for private for vask av takstein og påfølgende impregnering. Fjerner graffiti fra vegger og istapper fra takrenner vintertid.
  • Gulvbehandling – Behandlingen innebærer vask og boning men også reparasjon og beskyttelse. Vi har ingen begrensning på hvilke typer gulv jobben skal utføres. Vi har kvalifisert personell til alle mulige oppdrag.

Ved å bruke et vaskebyrå får du et godt arbeidsmiljø som igjen skaper økt trivsel på din arbeidsplass. Vi leverer rene lokaler kostnadseffektivt, og har fokus på å ikke bruke miljøskadelige stoffer.

Vi har som mål og kunne bidra til et bedre miljø både i og rundt våre tjenester.

Kontakt Ren Service AS for profesjonell hjelp

Ring oss på 22 06 06 00 eller sende en epost til post@renservice.no for å ta en uforpliktende samtale og befaring. Sammen finner vi den beste løsningen som passer for ditt tak.