Brakkevask

Økt trivsel og et renere inneklima for ansatte er den beste investeringen en bedrift kan gjøre for sine ansatte, dette gjelder selvfølgelig også på en byggeplass eller de som benytter brakke som et midlertidig oppholdsrom.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Vi utfører renholdet med effektivitet og høy kvalitet og regelmessig kvalitetssikre rengjøringen

Fra en byggeprosess startes opp til ferdigstillelse så er det behov for et oppholdsrom for arbeiderne. Her vil det da være viktig å ivareta nødvendig renhold for opprettholdelse av god hygiene for de ansatte. Ren Service AS kan tilby alt fra brakkevask, matteservice, sanitærservice med etterfylling og innkjøp av hygieneartikler.

Rengjøring av brakkerigg

En byggeplass er ofte et vanlig kjennetegn når vi tenker brakker, men de brukes også som midlertidige oppholdsrom for institusjoner som skoler og barnehager ved renovasjon eller utbygging. Brakker kommer i flere typer og former. Enkelte har fastmonterte brakkemoduler med arbeidsbrakke og spisebrakke, andre kommer som container hus eller husvogn på hjul, med ferdig tilpassede rom. Felles for brakkene er at alle har forskjellige nytteområder som kontor, spis/skift og oppholdsrom, i tillegg til sanitærrom som toalett og bad.

Økt trivsel og et renere inneklima for ansatte er den beste investeringen en bedrift kan gjøre for sine ansatte, dette gjelder selvfølgelig også på en byggeplass eller de som benytter brakke som et midlertidig oppholdsrom. Ren Service AS utfører renholdet med effektivitet og høy kvalitet og vil regelmessig kvalitetssikre rengjøringen.

Våre renholdstjenester inkluderer alt fra daglig renhold til etterfylling av dispensere og stativer. Vi tilbyr alt av produkter som poser, avfall sekker, blåsokker og hygieneprodukter som desinfeksjonsmidler, håndsåpe, håndrens, håndkrem og håndtørkepapir. I tillegg til dette tilbyr vi vinduspuss og matteservice. Vi kan formidle ønske om vask av arbeidstøy der det er behov.

I tillegg til brakkevask tilbyr Ren Service AS også byggrengjøring under byggeprosessen. Dette inkluderer en renholdstjeneste fra start og frem til ferdigstillelse av prosjektet. Vi har lang erfaring med Rent Tørt Bygg (RTB) og kan hjelpe til med byggvask på nybygg.

Matteservice – Renere inneklima for økt trivsel

Bruk av matter, enten det er for brakker eller andre typer bygg, tar til seg opp mot 80% av skitt og smuss. Mattene hindrer at vann tas med inn i lokalene og virker preventivt da disse trekker til seg mesteparten av fuktigheten.

Ren Service AS vil kunne legge til rette for et renere inneklima noe som vil ha en positiv effekt på økt trivsel ved arbeidsplassen.