Gartnere Oslo sine parkanlegg og hager blomstrer med

Godt hagestell krever tid, og selv om de fleste ønsker seg et flott grøntanlegg er det ikke alle som har tiden eller interessen til å gjøre noe med dette selv.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Gartner for grøntanlegg i Oslo og Viken/Akershus

På den grønne siden påtar vi i Ren Service oss alle typer tjenester i Oslo og Viken/Akershus som krever en gartner.

Snø og vinter

Når vinteren kommer og snøen legger seg kan vi også ta oss av snøbrøyting og strøing. Vi passer på å ikke brøyte snøen slik at busker og trær i hagen blir ødelagt av store snøhauger på feil sted, og sørger for at grøntanlegget vil fremstå like fint når vinteren er omme.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt grøntanlegg og hvordan vi kan bidra med våre tjenester.

Våre gartnertjenester inkluderer:

 • Faste vedlikeholdsavtaler eller arbeid etter bestilling
 • Gressklipping
 • Ugressbekjempelse
 • Løvrydding
 • Beplantning av trær, busker og hekk
 • Beskjæring
 • Trefelling
 • Stubbefresing
 • Drenering og oppsett av murer med mer
 • Montering av kant- og belegningsstein
 • Opparbeidelse og utbedring av grøntområder
 • Vedlikehold og reparasjon av asfalterte områder
 • Opparbeiding, vedlikehold og sikkerhetskontroll av lekeplasser

Hage, grøntområder og fellesarealer trenger jevnlig ettersyn uansett sesong, men spesielt om sommeren. Trær, planter og gress gror. Hold dette under kontroll med å benytte våre gartnertjenester.

Ren Service AS tilbyr ulike gartnertjenester for næring, sameier og borettslag. Å benytte oss som leverandør har du en fullservice leverandør som kan levere alt innen eiendomsservice.

Større grøntarealer og frodige områder er flott for nærmiljøet , men det kommer med en del jobb. Det er derfor oftest fordelaktig å ha en fast avtale for dette arbeidet. Med en fast avtale kan du være sikker på at alt blir gjort og opprettholdt til alle tider. Ta kontakt i dag og få orden på grøntarealene.

Gartnertjenester – mer enn å bare klippe gress

Et fint, velholdt grøntområde opprettholdes ikke bare med å klippe gresset. Det kreves kontinuerlig ettersyn, beplantning, klipping og gjødsling for å holde det fint. Dette krever også en del planlegging. Mye av de viktigste gartnertjenester utføres i løpet av våren, men for det beste resultatet bør disse oppgavene gjøres kontinuerlig gjennom året.

Ren Service AS tilbyr gartnertjenester som: Gressklipping, ugressbekjempelse, beplantning av trær, busker og hekk, løvrydding, beskjæring, trefelling og stubbefresing. Drenering og oppsett av murer, opparbeidelse og utbedring av grøntområder, reparasjon og vedlikehold av asfalterte områder, montering av kant- og belegningsstein, opparbeiding, vedlikehold og sikkerhetskontroll av lekeplasser. Vi strekker oss langt for våre kunder, ta kontakt i dag.

Gjøre det selv?

Borettslag og sameier gjør ofte mye av hagearbeidet selv gjennom dugnader. Dette er sosialt og økonomisk, noe som er bra, men det er mye av vedlikeholdet hvor dugnader ikke alltid strekker til. Det å ha kunnskap om ulike plantevekster og hvordan disse skal ivaretaes er det ikke alle som har noe som gjør det oftest fordelaktig å benytte gartnere for ulike oppgaver. Det er også oppgaver som krever tyngre utstyr og verktøy for å utføre. Dette kan være trefelling, gressklipping av større områder, opparbeidelse og utbedring.

Skap et frodig miljø

Grøntareal er til for å kunne brukes, skape trivsel og velvære for beboere. Et velstelt grøntareal gir et bedre inntrykk av området og kan bidra til å dra opp verdien av boligene. For å skape et frodig miljø gjelder det å kunne se muligheter og vite hva som er mest bærekraftig å plante. Våre gartnere har kunnskap og erfaring fra vedlikehold av ulike typer grøntområder og kan gi deg råd for hva som bør gjøres, muligheter og hva som er beste praksis basert på budsjett og tilgjengelig grøntareal.

Konsekvenser ved fraværende vedlikehold

Alt av planter og trær vokser mye i sommermånedene. Om plantene ikke holdes ved like kan dette føre til mindre plass, lys og vann til plantene. I verste fall kan ugress og planter som vokser vilt føre til at planter som er plantet visner og dør. Et overgrodd grøntareal er ikke visuelt pent, noe som kan gjøre at området ser mindre pent ut og dårlig ivaretatt.

Faste avtaler

Ved faste avtaler rundt gartnerarbeid tar vi ansvaret for å opprettholde grøntarealer. Vi tilbyr også tjenester innen renhold og alt av eiendomsservice. Dette gjør Ren Service AS en god samarbeidspartner for borettslag, større næringsbygg og sameier. Ta kontakt i dag og få et tilbud på gartnertjenester.