Gulvbehandling

Mange gulv blir solgt som ”vedlikeholdsfrie”, men det stemmer ikke. Det nordiske klimaet gjør at gulvene våre får en spesielt tøff påkjenning gjennom de forskjellige årstidene. Salt, vann, kulde og varme gjør at vi må sørge for jevnlig gulvbehandling.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Alle gulv trenger behandling

Alle gulv trenger behandling, men ulike typer gulv trenger forskjellig type behandling. Å vite hvilket gulv som trenger hvilken type pleie utgjør hele forskjellen. Riktig gulvbehandling fører til lenger levetid, og øker sliteevnen på gulvet ditt. Du vil erfare at det er en god investering for deg.

Vi har erfaringen som kreves for å tilby de beste løsningene – uansett hvilken type gulv du har.

Gulvsliping, behandling og rehabilitering av tregulv i Oslo og Viken/Akershus

Selv om du ønsker et slitesterkt gulv skal det fortsatt se ut som et tregulv! Riktig vedlikehold og behandling av tregulv er det som skal til for å nå dette målet.

Gulvet skal kunne motstå både partikler og væsker uten at det blir skjemmende flekker. For å unngå direkte slitasje på tregulvet må det ha et slitesjikt som kan fornyes, samtidig som det ser tiltalende ut.

Ren Service AS benytter PUR overflatebehandling av tregulv.

Vi utfører parkettsliping

Det kan være nødvendig å utføre parkettsliping for å jevne det ut og få tilbake det klassiske tregulv-utseendet etter slitasje. Ren Service AS er en totalleverandør av tjenester innen gulvbehandling, og kan stå for parkettsliping i Oslo og Viken/Akershus.

Vi utfører både sliping og vedlikehold av tregulvet ditt – det sparer du penger på.

Slipe eller legge nytt gulv?

Ser gulvet slitent ut, og du lurer på om du bør legge nytt gulv? Det er faktisk ofte ikke nødvendig. Å slipe gulvet kan være nok til at det ser ut som nytt. Kvaliteten på gulvet vil naturligvis spille inn på om gulvsliping er det beste alternativet, men dersom gulvet er av god kvalitet vil sliping ofte være en bedre og rimeligere løsning enn å legge nytt gulv.

Gulvsliping pris

Prisen på gulvsliping avhenger av antall kvadratmeter som skal behandles, gulvets tilstand og hvorvidt det er snakk om en full rehabilitering. I våre tilbud tar vi også høyde for kostnadene vi har i forbindelse med å få på plass nødvendig utstyr, samt reisevei til og fra arbeidsplass.

Kontakt oss for en prat om sliping, behandling eller rehabilitering av gulv. Vi tar både små og store oppdrag, og sikrer perfekte og varige resultater!

Linoleumsgulv – et miljøvennlig alternativ

Linoleum fremstilles av fornybare materialer som linolje, harpiks, tremel og jute, og er fullstendig biologisk nedbrytbart.

Av den grunn har linoleumsgulv oppnådd å bli Svanemerket. Dessuten er linoleumsgulv anbefalt av Astma- og allergiforbundet.
Vinylgulv

Vinylgulv er et rimeligere alternativ til for eksempel laminat. Vinylbelegget har en myk bakside og en sterk og hard overflate. Det gjør at den blant annet tåler vann godt. Vinylgulv stiller ikke de store kravene til vedlikehold, men det må like fullt tas vare på for å holde seg fint.

Trygg rengjøring av linoleum- og vinylgulv

Linoleumsgulv kan lett ødelegges ved feil bruk av feil metoder eller feil type kjemikalier nettopp fordi det består av naturlige materialer. Også vinylgulv kan misfarges dersom man ikke tar de nødvendige forhåndsregler.

Ren Service AS har lang erfaring med linoleumsgulv og vinylgulv som strekker seg helt tilbake til 1991. Ditt gulv er i trygge hender når vi utfører vedlikeholdet

Benytt gulvmatter ved inngangspartiet

Mesteparten av skitt og smuss kommer utenfra, og finner veien inn i lokalet via ansattes sko eller lignende. Det er derfor anbefalt å ha et godt system for gulvmatter ved inngangen slik at mesteparten av smusset kan stoppes her.

Ren Service tilbyr også matteservice som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i ditt lokale – når det trengs.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hva slags gulv du har og hva som kreves av vedlikeholdsarbeid.

PUR Overflatebehandling

PUR er en patentert behandling som oppfyller kravene til Insta 800 rengjøringsnorm. Noe av det beste ved denne behandlingen er den er rask å gjennomføre. Dette betyr at daglig drift påvirkes minimalt.

Sluttproduktet er et flott gulv som vi kan tilby garantiordning for at ikke vil gjennomslites de neste 5 årene. Alt man vil trenge å gjøre de neste årene er å få utført vanlig renhold, og fra tid til annen er det også anbefalt å utføre boning av gulv for å friske opp glansen.

Har ditt gulv behov for PUR overflatebehandling?

Dersom gulvet er gammelt og slitt, bærer preg av slitasjeskader og riper, flekkene på gulvet ikke går vekk uansett hvor grundig man vasker eller gulvet har vært dårlig vedlikeholdt. Så kan denne overflatebehandlingen være en rask, rimelig og varig løsning!

Behandlingen vil også være perfekt dersom du har vurdert nytt gulvbelegg på grunn av slitasje, men gjerne vil beholde det gamle for at lokaler ikke må stenges under utskifting av gulv.

Egner seg også til behandling av vinyl- og linoleumsgulv

Overflatebehandlingen er spesialtilpasset vinyl- og linoleumsgulv. Vi har sett eksempler på opp til 100 år gamle gulv i topp stand til tross for daglig slitasje, grunnet PUR overflatebehandlingen.

Vinyl- og linoleumsgulv som har fått denne behandlingen behøver kun vanlig renhold, og kan med fordel få utført boning fra tid til annen for å få tilbake den skinnende renheten.

Langvarig beskyttelse av tregulv

Flotte tregulv vil med daglig bruk etter en stund se både brukte og slitte ut. Slitne gulv øker utgifter til drift og vedlikehold siden de er mer krevende å rengjøre. Dette er ikke noe alle renholdere tar like alvorlig, og man ender derfor ofte opp med dårligere inneklima over tid.

Ren Service AS har behandlet 2200 kvadratmeter tregulv hos Gjensidige Forsikring ASA, med PUR overflatebehandling. Denne overflatebehandlingen er meget slitesterk i forhold vanlige behandlingsmetoder, hvor vi samtidig kan gi en garantiordning på opp til 5 år på gjennomslitning.

Se denne videon om du ønsker å se hvordan overflatebehandlingen ble utført hos Gjensidige.

Noen av fordelene med PUR overflatebehandling:

 • Den påføres og tørker på få timer, som betyr lite nedetid av områdene som skal behandles
 • Fabrikkfinish gjenopprettes på eksisterende gulvbelegg
 • Den kommer i ulike farger, slik at du også kan endre på utseendet til gulvbelegget
 • Behandlingen gir et sluttresultat som er fire ganger sterkere enn epoxy!
 • Overflatebehandlingen er særdeles velegnet til institusjoner, skoler, kontorer og andre områder som blir utsatt for hard belastning.
 • Behandlingen gir en markant reduksjon av ripemerker i gulvet
 • Overflatebehandlingen gir et mer kostnadseffektivt daglig renhold
 • Gulv som er behandlet med PUR kan fint bones fra tid til annen
 • Inneklimaet og arbeidsmiljøet forbedres som følge av enklere renhold
 • PUR overflatebehandling oppfyller kravene til renholdsstandarden Insta 800


Slik utføres PUR overflatebehandling

 • Først slipes gulvet ned for å fjerne merker etter langvarig bruk
 • Når gulvet er ferdig nedslipt rengjøres det grundig for å fjerne alle partikler
 • Deretter «males» et belegg med PUR overflatebehandling på gulvene
 • Belegget må få trekke inn og feste seg (dette tar noen timer)
 • Og til slutt UV-behandles gulvet for å herde behandlingen
 • Kontakt oss for en prat om hvordan PUR overflatebehandling kan forlenge levetiden og forenkle vedlikehold og rengjøring av ditt gulv

Steingulv

Alle steingulv har til felles er at de har behov for vedlikehold. Riktig valg av ren- og vedlikeholdsbyrå er viktig for at det bevarer sin skjønnhet!

Allikevel er slike gulv mer motstandsdyktige mot slitasje enn mange andre sorter gulv. De benyttes derfor ofte i inngangspartier, lobbyer eller områder som blir ofte brukt. Dette er også områder byggeiere og bedrifter ønsker at er representative. Riktig valg av ren- og vedlikeholdsbyrå er viktig for at gulvet bevarer sin skjønnhet.

Vedlikehold av steingulv

I Norge er steinsorter som skifer, granitt og marmor ofte brukt som gulv. I tillegg velger mange terrazzo-gulv eller fliser av naturstein.

Det alle slike gulv har til felles er at de har behov for vedlikehold.

Steinene er porøse og blir daglig utsatt for hard slitasje. Den eneste måten å få tilbake den naturlige, pene overflaten på er ved å dyprense, slipe og polere dem. Deretter må gulvet forsegles, slik at gulvet beholder sine kvaliteter over lang tid.

Ren Service AS kan steingulv

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på fornying og vedlikehold av ditt gulv.