Mange gulv blir solgt som ”vedlikeholdsfrie”, men det stemmer ikke. Det nordiske klimaet gjør at gulvene våre får en spesielt tøff påkjenning gjennom de forskjellige årstidene. Salt, vann, kulde og varme gjør at vi må sørge for jevnlig gulvbehandling.

Alle gulv trenger behandling

Alle gulv trenger behandling, men ulike typer gulv trenger forskjellig type behandling. Å vite hvilket gulv som trenger hvilken type pleie utgjør hele forskjellen. Riktig gulvbehandling fører til lenger levetid, og øker sliteevnen på gulvet ditt. Du vil erfare at det er en god investering for deg.

Vi har erfaringen som kreves for å tilby de beste løsningene – uansett hvilken type gulv du har.

Våre gulvbehandlinger:

Tregulv skal oppnå den vanskelige balansen mellom å være sterk nok til å motstå daglig slitasje og samtidig gi ”følelsen av tre.” Dette får vi i Ren Service til takket være lang erfaring og spesialkompetanse.
Når det gjelder vinyl- og linoleumsgulv kan disse holde seg pene i over 100 år! Imidlertid kan de også lett ødelegges ved bruk av feil rengjøringsmetode eller uheldig valg av kjemiske rengjøringsmidler. Vår oppskuring og polish-behandling er helt trygg.
Vi har valgt PUR-overflatebehandling for reparasjon og beskyttelse dersom skaden allerede har skjedd. Denne beskyttelsen er 4 ganger så sterk som epoxy, og vi garanterer langtidsbeskyttelse mot slitasje og aldring.
Steingulv består av porøst naturmateriale og krever mer behandling enn man kanskje skulle tro. Vi dyprenser, sliper og polerer stein, slik at den pene, naturlige overflaten blir gjenopprettet.
Sist, men ikke minst, driver vi med rens av tepper. Med tanke på hvor mye organisk materiale som samles opp i disse, er det noe som bør utføres årlig.

Kontakt oss om gulvbehandling

Ring oss på 22 06 06 00 for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for dine gulv.