Hovedrengjøring – Pris for god kvalitet

Vi er opptatt av å kvalitetssikre våre medarbeidere, slik at du kan stole på at hovedrengjøringen utføres med fagmessig høy standard.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Hovedrengjøring av bygg i hele Østlandsområdet

Hvor ofte det er behov for så grundig renhold varierer. Det bør tas hensyn til blant annet lokalenes bruksområder, type overflater, ventilasjon og byggets beliggenhet. Vanligvis anbefales hovedrengjøring å gjøres et par ganger i året.

Lokaler nær trafikkerte bilveier trenger gjerne rengjøring oftere enn andre bygg på grunn av svevestøv og eksos.

Rengjøring ved kjøp og salg av bolig

Hvor rent det er ved overdragelse av bolig er ofte grunnlag for diskusjoner mellom kjøper og selger. Dette kan du unngå ved å bruke oss til å stå for en skikkelig rengjøring. Våre profesjonelle ansatte er både effektive, men også særdeles grundige.

Lar du Ren Service utføre rengjøringen ved salg av bolig er alt vårt ansvar og du kan fokusere på din nye bolig. Vi er så sikre på kvaliteten i våre rengjøringstjenester, at du ikke trenger å betale før boligen er godkjent for overtakelse!

Vi bruker kun miljøvennlige produkter

Ren Service AS er oppriktig opptatt av miljøet, og gjennomfører derfor alltid miljøvennlig rengjøring. Vi benytter produkter som er miljømerket og allergivennlige. For rengjøring av husvegger og fasader benytter vi primært rentvannssystemer, og om det kreves sterkere kost velger vi kun kjemikalier som er skånsomme for både miljøet og de ansatte som håndterer dem.

Og selvfølgelig sikrer vi at du sitter igjen med et skinnende rent resultat som overholder bransjens aller høyeste standarder.

Hovedrengjøringen innebærer blant annet:

  • Vask av vegger og tak
  • Innvendig vindusvask
  • Vask av karmer, dører og dørhåndtak
  • Støvtørking av overflater samt lamper, hyller osv.
  • Vask og støvsuging av gulv og tepper