Matteutleie og matteservice Oslo og Omegn

Matteservice fra Ren Service AS er matteutleie som inkluderer at vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i dine lokaler – når det trengs.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Utleiematter reduserer vedlikeholdskostnader

Om smuss, skitt og fuktighet ikke blir med forbi inngangspartiet, så blir det mindre slitasje på gulvene innenfor.

Opp til 80% av skitt og smuss i en bygning kommer dit fra sko og skosåler. Å bruke matter i inngangspartiet er derfor den rimeligste investeringen du kan gjøre når det kommer til å holde lokalene rene. Inngangsmatter egner seg også veldig godt til å suge opp fuktighet. Jo mindre vann som blir med innover i lokalene – jo bedre!

Matteservice gir deg mindre smuss, skitt og fuktighet inne i bygningen. Mindre skitt, smuss og fuktighet bidrar til et bedre inneklima og friskere ansatte.

Matter bidrar også til mindre slitasje på gulvene i dine lokaler. Med lengre levetid på gulvene sparer man dermed også kostnader fremover i tid. Dersom gulvene allerede er nedslitt kan vi hjelpe med behandling, sliping og polish av gulv eller vår overflatebehandling med PUR, som gir flotte og slitesterke gulv.

Styrk merkevaren med dørmatter med logo

Logomatter er en fin måte å bygge merkevare på. Ved å velge tilpassede matter med logo i inngangspartiet oppnår man et penere og mer ryddig inntrykk for ansatte så vel som gjester.

La alle som kommer og går, se din profilering. Kontakt oss gjerne for pristilbud.

Tilpassede avtaler på utleiematter

Er det nesten ingen i deres lokaler i fellesferien? Isåfall er det nok heller ikke et behov for å skifte matter i denne perioden. 

Vi begynner alltid vår matteservice med en befaring og en samtale. I denne fasen vil vi avklare:

  • Utskiftingsfrekvens for matter gjennom årets sesonger
  • Størrelser på mattene og antall matter som behøves
  • Om matter skal spesialtilpasses (f.eks. egne logomatter for inngangsparti)

Miljøvennlig håndtering av matter

Ren Service AS er et Miljøfyrtårn. Alt fra valg av materialer i matter til måten de rengjøres vil preges av dette. Velger du oss til å stå for matteservice, så får du en miljøvennlig håndtering av mattene i dine lokaler. Du skåner dermed miljøet (og gulvene) i dine lokaler ved å velge vår matteservice!

Vi utfører matteservice i Oslo og Viken/Akershus, men om din bedrift befinner seg i Østfold eller Buskerud vil det også være muligheter for at vi kan bistå med utleie av matter til lokaler der.