Takvask

Vi kan levere effektiv vask av takstein i Oslo, Viken (Akershus, Buskerud og Østfold).

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Grundig vask av takstein

Ren Service AS utfører takvask og rengjøring av både ny og gammel takstein. Etter vårt besøk vil ditt tak få et varig og flott resultat!

Hvordan vaske takstein?

Når det er behov for en ordentlig takvask, er det viktig at dette gjøres riktig. Her er hvordan vi utfører vask av takstein:

  1. Klargjør miljøvennlige produkter som virker som alge-/mosedreper
  2. Jobb fra toppen og ned, og bruk en høyttrykkspyler med lavt trykk til å spyle vekk mose på taksteinen
  3. Ikke la mosen samle seg i takrennen, tette takrenner kan føre til skader på boligen

Her kan du se en video som viser hvordan vi utfører vask av takstein

Hvorfor bør man vaske taket?

Regelmessig vask av takstein bidrar blant annet til god luftsirkulasjon. Ren Service AS vasker taket ditt med en spesialbygget maskin som fjerner mose på takstein, sammen med alger, sopp og annet smuss som måtte befinne seg der.

Dette gir en rekke fordeler:

  • Du får sjekket taksteinene

Vi ser etter om alle taksteiner fremdeles er hele og ligger riktig plassert. Stein som har blitt flyttet på og eventuelt skadet blir undersøkt og oppdaget, før det utvikler seg til et større problem.

  • Vi kontrollerer også piper og luftehatter

Dersom bly eller beslag er skadet kan det dannes fuktighet og lekkasjer som gir grobunn for mugg eller andre alvorlige skader i taket og ellers i huset.

  • Jord og løv fjernes

Dette må ryddes bort fra avløp, slik at vannet renner fritt ned.

  • Vi gir taket en grundig vask

Det er forebyggende å vaske taket, men fort gjort å skade det ved for hard bruk av høyttrykkspyler. Ren Service AS utfører en sikker og effektiv rengjøring.

  • Alger og mose elimineres

Algefjerner virker preventivt mot ny vekst av alger og mose på taket. Du får dermed et langvarig resultat!

Når vi vasker takstein blir resultatet alltid jevnt og pent. Det gjør underverker for utseendet på boligen din og styrker ditt tak med lang levetid!

Grundig takvask med rens av takrenner

Om ditt hus skal få en grundig takvask, så anbefaler vi også å få utført profesjonell rens av takrenner. Dette er kostnadseffektivt, da vi utfører alt i en økt. Og i ettertid kan du føle trygghet i at ditt tak og dine takrenner ikke utgjør en fare for vann, fukt og muggskader i den nærmeste fremtid. Vi kan også hjelpe med en fasadevask som inkluderer profesjonell vinduspuss for de som ønsker å gi huset et velgjørende “bad”.

Impregnering av takstein

Når du har fått utført takvask og rens av takrenner, bør du impregnere taksteinen. Med et slikt beskyttelsesbelegg sikres taket både mot at mose skal få feste på takstein igjen med det samme, og mot frostskader. Takimpregnering gir et vannavvisende og pustende underlag som beskytter taket uten å gi fargeforskjell. Væsken trekker dypt inn og binder seg til porene i taksteinen – som gir økt levetid.

Impregnering av takstein er en rimeligere vei å gå enn å male taket.

Kontakt oss for en profesjonell takvask

Ren Service AS utfører rengjøring av både ny og gammel takstein, og etter vårt besøk vil ditt tak få et varig og flott resultat!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på vask av takstein i Oslo, Viken (Akershus, Buskerud og Østfold)!

Kundereferanse

Våren byr på mildere vær, og er ofte tiden mange velger å ta tak i vedlikehold av huset utvendig. Ren Service har vært på oppdrag hos en kunde som ble svært fornøyd.

Oppdraget besto i å fjerne mose fra takstein samt male hele taket med sort matt maling.

I ettertid mottok vi svært hyggelig ros fra en fornøyd kunde:

Vi er svært fornøyde, det er som å ha fått et nytt tak på huset! Taksteinene ble fullstendig renset for mose, og den sorte malingen ser veldig flott ut. Karene jobbet imponerende jevnt og effektivt med kraftige maskiner i de to dagene de var her, alt fungerte perfekt!

Vi vil gjerne ha en oppfølging til neste år, men det får vi komme tilbake til ved en senere anledning.

– Bjarne Kvamme