Utvendig husvask

Utvendig husvask i form av spyling med en kombinasjon av vann og riktig rengjøringsmiddel er den viktigste og rimeligste formen for vedlikehold for å unngå råte, sopp og alger.

Fyll inn din informasjon og velg kundetype. Vi ringer deg opp fortest mulig!

Vi utfører husvask utvendig før maling eller for generell rengjøring

Hvert år forårsaker sopp og råteskader store skadebeløp. Dette er grunnet manglende vedlikehold.

Moderne og miljøvennlige malingstyper inneholder lite sopp- og algedrepende midler. I kombinasjon med milde vintere forårsaker dette algevekst gjennom hele året. En årlig vask av huset kan derfor være å anbefale.

Her kan du se en video som viser hvordan vi utfører utvendig husvask.

Utfør utvendig husvask før du maler

Uansett om det er på tide å male et nytt strøk maling, eller man har et ønske om å skifte utvendig farge på boligen, så bør man alltid starte med grundig vasking av hus. Den utvendige husvasken fjerner støv, pollen og andre partikler som ligger på overflaten. Uten å vaske bort dette vil malingen få kortere levetid og et mindre pent resultat.

Ofte vil en grundig husvask også avdekke at strøket med maling kan vente et par år til. Eller at det kanskje bare behøves maling på deler av veggen.

Det vil fort gå med flere timer til utvendig vask av hus, spesielt kjipt kan dette være om du i tillegg tenker å male huset etterpå. Mangler du utstyr, tid og motivasjon til å skrubbe husveggene før de males? Vi gjør jobben for deg, så kan du fokusere på malingen.

Hvor ofte bør man vaske huset utvendig?

Utvendig husvask bør være en del av det årlige vedlikeholdet. Om du får vannlekkasje inn i huset må du være forberedt på at forsikringsselskapet vil avslå dekning av utgiftene. Villaforsikringer dekker vannskader, men ikke skader som oppstår på grunn av manglende vedlikehold.

Ved å få vasket husets fasade årlig vil man ikke bare sitte igjen med et flott hus å se på, men man vil også stille sterkt mot forsikringsselskapet dersom man skulle være så uheldig å oppleve vannskader.

Utvendig husvask er derfor en billig forsikring.

Takvask og rens av takrenner

Om du vil ha profesjonell assistanse for husvasken fra Ren Service anbefaler vi også å se på muligheten for å få utført rens av takrenner og takvask.

Takvasken vil gi et flottere tak med økt levetid. Vi utfører også en takkontroll, slik at eventuelle takstein som viser store tegn på slitasje eller takstein som har knekt vil bli avdekket. På denne måten kan du også sikre huset mot vannlekkasjer fra taket.

Takrenner er også en kjent årsak til vannlekkasjer, så ved å få utført rens av disse vil ditt hus sitt ytre være godt forberedt på nye årstider!

Kontakt oss for en prat om utvendig husvask av din bolig.