Impregnering av takstein

Daglig utsettes taket for slitasje fra vind og vær. I tillegg har vi sur nedbør og forurensing som også tærer på. Når tak utsettes for alt dette vil det forkorte levetiden på takstein. En annen konsekvens er at taket har lett for å miste sin originale stil og farge.

Miljøvennlig impregnering beskytter taket ditt

Når vask av takplater er utført og mose fjernet er det lurt å legge på et beskyttelsesbelegg som sikrer mot at mose skal få feste på takstein igjen med det samme. Med impregnering får du et vannavvisende og pustende underlag som beskytter taket uten å gi fargeforskjell. Væsken trekker dypt inn og binder seg til porene i taksteinen – som gir økt levetid.

Ren Service er en forkjemper for miljøet og bruker derfor en impregneringsvæske som er vannløselig og ikke inneholder  farlige løsningsmiddel. Impregnering av takstein er også en rimeligere vei å gå enn å male taket. Selve impregneringen vil ikke bare beskytte taket for mose og alger, men også frostskader.

Nødvendig kompetanse for varig resultat

Ren Service tilbyr algefjerner og impregnering som to separate tjenester. Der det er omfattende tilvekst av mose vil vi anbefale algefjerning først, med en etterfølgende impregnering. Der det holder med en vask så anbefaler vi uansett impregnering av takstein i etterkant.

Gjøres behandlingen riktig kan hustaket være garantert mot alger påfølgende 3 til 5 år.

Vi i Ren Service AS har den nødvendige kompetansen og utstyret som trengs til denne type jobb. Med solid økonomi og stor kapasitet er vi godt kvalifisert til å gjennomføre de oppdrag vi tar på oss. Prisen på jobben vil være avhengig av omfanget, så ta kontakt med oss for en befaring – så vil vi kunne gi deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt Ren Service AS for profesjonell hjelp

Ring oss på 22 06 06 00 eller sende en epost til post@renservice.no for å ta en uforpliktende samtale og befaring. Sammen finner vi den beste løsningen som passer for ditt tak.