Renholdsplan

Renholdsplan for daglig og periodisk renhold

Når du driver egen bedrift er det lett å glemme rengjøring av kontorlokalet. For at du skal kunne fokusere på hva bedriften din gjør best, gjør du lurt i å legge opp en renholdsplan for daglig og periodisk renhold.

Det er mye som skal vurderes for å sette sammen en fornuftig renholdsplan. Under følger noen tips for å komme i gang med våre fagfolk.

Riktig renhold tilpasset din bedrift

Uansett om du jobber i et kontor, sykehus, produksjonshall, skole eller barnehage, så er hver virksomhet unik. Det første som må på plass er å finne ut hva slags rengjøring som trengs og hvor ofte.

Her er noen vanlige rengjøringstjenester for kontorbygg:

  • Daglig renhold – Vi gjør her en vurdering med ønske om full innsikt og forståelse for krav og servicebehov dere har daglig.
  • Tepperens – Anbefales å gjøre dette minst to ganger i året. Vi bruker giftfritt rengjøringsmiddel. Ut over dette anbefaler vi  jevnlig støvsuging og rengjøring for smuss for å opprettholde godt inneklima.
  • Vinduspuss – Innvendig vask av vindu. Utvendig kan bestilles som egen jobb gjerne sammen med fasadevask.
  • Vaktmestertjenester – En tjeneste som tilbys med stor fleksibilitet, alt etter timebasis, fast avtale for en uke eller sesong.

Kontakt Ren Service AS for profesjonell rengjøringshjelp

Ring oss på 22 06 06 00 eller sende en epost til post@renservice.no for å ta en uforpliktende samtale og befaring. Sammen finner vi den beste løsningen som passer for ditt tak.