Nedvask som en del av hovedrengjøring

Kontorer som er rene og ryddige er steder det er lett å fokusere, slappe av og være produktive. Kontorer som ikke blir rengjort, støves ned i noen uker, og blir raskt hjem til motbydelige bakterier og mye rot.

Ved nedvask vil det det gjøres komplett renhold som innebærer vask av vegger, tak, gulv og vinduer. I tillegg alt som tilhører rommet eller lokalene som f.eks. kjøkken og sanitærrom.

Det viktigste for en nedvask er at ved overlevering til utleier skal rommet eller lokalet settes i stand i henhold til kontrakt. Ren Service AS har all den nødvendig kompetanse for å utføre denne tjenesten med fokus på kvalitet. Vi vil ivareta nedvask men i tillegg også kunne tilby spesialoppgaver som:

    • Tepperens – Vi dyprenser teppet
    • Skuring og boning
    • Fasade – Vi vasker fasade av bygg eller hus.
    • Vinduspuss – Utvendig og innvendig vindusvask
    • Gulvbehandling – Utbedring av skader på gulv

Overlat lokalene skinnende rene til nestemann

Nedvask gjøres gjerne i forbindelse av flyttevask. Enten bedriften din skal flytte ut av sine næringslokaler eller du selv har solgt boligen din kan Ren Service ta på seg jobben. Vi anbefaler en skikkelig hovedrengjøring en til to ganger i året uansett for å bidra til et godt og positivt inneklima.

Ren Service AS har som grunnleggende må og ikke bruke miljøskadelige rengjøringsmidler. Derfor er vi enten sertifisert eller har medlemskap i Grønt Punkt, Miljøfyrtårnet eller Svanemerket. Vi er en seriøs aktør på markedet med solid økonomi som gjør at de oppdrag vi tar på oss gjennomføres slik det er avtalt.

Kontakt Ren Service AS for profesjonell hjelp

Ring oss på 22 06 06 00 eller sende en epost til post@renservice.no for å ta en uforpliktende samtale og befaring. Sammen finner vi den beste løsningen som passer for ditt tak.en.